Het is weer zo ver! Valentijnsdag komt in zicht. De dag waarop je de liefde van je leven kan laten weten hoeveel je van hem houd! Of toch die geheime aanbidder een kaartje sturen! Zo komt ieder jaar Valentijnsdag ook voorbij in de world of warcraft. Rondom Valentijnsdag is de Azaroth voorzien van alle romantische dingen die mogelijk zijn. In World of warcraft zullen in de grote steden verschillende quests en goodies te krijgen zijn. Die kun je geven aan je mede wow spelers of lekker zelf houden! Verder houdt Blizzard een wedstrijd waarbij je een eigen valentijnskaart moet ontwerpen. De prijs zal zijn de enige echte Gurky key!Hier vind je een paar voorbeelden van vorig jaar: de winnaars Wil je meedoen klik dan hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.