Blizzard maakte gisteren bekend dat het speler aantal van de bekende MMORPG World of Warcraft inmiddels opgelopen is tot 9 miljoen spelers. Dit maakt deze game tot een van de meest gespeelde games over de hele wereld.Het bedrijf werkt momenteel met zijn partner voor World of Warcraft in China, The9, voor de eerste game uitbreiding, World of Warcraft Burning Crusade™. Voor de lancering in het vaste land van China voorzien ze een toevloed van nieuwe en terugkerende abonnees samen dankzij deze gebeurtenis. Dit heeft Blizzards president Mike Morhaime erover te zeggen :“Wij vinden het geweldig dat de gamers over de hele wereld zo enthousiast blijven over het spel World of Warcraft. We hebben er hard voor gewerkt en hebben de ervaringen van de gamers toegepast in het spel. We zijn van plan om met nog meer ontwikkelingen te komen van het spel.”Wil je meer lezen klik dan hier voor de rest van het artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.