Gisteren zijn door de organisatie van de eSports Awards de nominaties bekend gemaakt voor de eSports Awards 2007. De winnaars van deze awards zullen tijdens de Games Convention eind volgende maand bekend worden gemaakt.Dit jaar is er voor het eerst een vrouw genomineerd voor eSport player of the year, namelijk “Vanessa Arteaga”. De DoA speelster maakt daarbij kans om de eerste vrouwelijke winnaar te worden van deze award. Helaas zijn er dit jaar geen Nederlanders genomineerd die de eer hoog houden.In totaal zijn er 10 categorie├źn waarin er een winnaar wordt gezocht. Hieronder zetten we de belangrijkste op een rijtje met daarbij de genomineerden:[toggle= Lees verder]eSports Player of the Year:– [flag]se[/flag] toxic (Quake 4)- [flag]pl[/flag] Neo (CS)- [flag]cn[/flag] Sky (WC3)- [flag]de[/flag] Hero (FIFA07)- [flag]us[/flag] Vanessa Arteaga (DOA4)eSports Team of the Year:– [flag]cn[/flag] World Elite (WC3)- [flag]pl[/flag] PGS Gaming (CS)- [flag]uk[/flag] Dignitas (World in Conflict)- [flag]au[/flag] fnatic (CS)- [flag]us[/flag] Pandemic (WOW)Best Counter-Strike Player:– [flag]pl[/flag] Neo (PGS)- [flag]se[/flag] Walle (NiP)- [flag]de[/flag] mooN (aTTaX)- [flag]se[/flag] dsn (fnatic)- [flag]br[/flag] cogu (mibr)Best WC3 Player:– [flag]no[/flag] Creolophus (4K)- [flag]fr[/flag] ToD (4K)- [flag]cn[/flag] Sky (WE)- [flag]kr[/flag]MooN (MYM)- [flag]ua[/flag] HoT (SK)Best FPS Duel Player:– [flag]ru[/flag] Cooller (mouz)- [flag]se[/flag] toxic (FPO)- [flag]pl[/flag] av3k (Serious)- [flag]eu[/flag] Cypher (fnatic)- [flag]se[/flag] fojji (FPO)Newcomer / Breaktrough of the Year:– [flag]pl[/flag] av3k (Q4)- [flag]cn[/flag] Fly100% (WC3)- [flag]eu[/flag] Cypher (Q4)- [flag]se[/flag] allen (CS)- [flag]de[/flag] roman (CS)eSports Game of the Year:– FIFA 2007- Command & Conquer 3- World of Warcraft: Burning Crusade- World in Conflict- Pro Evolution Soccer 6Best eSports Coverage, Scene Journalist Award, eSports Game of the Year wordt bepaald door community stemmen.Heb je zin om mee te stemmen kijk dan op esports-award.org.[/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.