Schneider Electric, de wereldleider van energiesystemen, heeft vandaag aangekondigd dat de APC Back-UPS Pro Gaming nu ook beschikbaar is in Nederland en is daarmee de eerste back-upstroomvoorziening voor gamers en streamers, ter wereld.

Deze uninterruptible power supply (UPS) is speciaal ontworpen om gamingapparatuur te beschermen tegen stroomuitval en biedt een robuuste stroomverbinding, zelfs tijdens energiepieken en storingen. Het biedt een ononderbroken stroombeveiliging, ook in regio’s waar het elektriciteitsnet instabiel is. Hierdoor blijven GPU-powered pc’s en gaming consoles van stroom voorzien tijdens stroomstoringen, en blijven streamers en gamers verbonden met zowel hun online gaming-ervaringen als hun publiek.

APC Back-UPS Pro Gaming – Midnight

Om goede bescherming te bieden beschikt de APC Back-UPS Pro Gaming UPS over batterij back-up met een zuivere sinusgolf. Dit levert gelijkmatige elektrische stroom die nodig is voor gevoelige elektronica en AVR (Automatic Voltage Regulation), en helpt bij het beschermen tegen onregelmatigheden in de stroom die storingen kunnen veroorzaken en bufferen tijdens een stroomstoring. Dit draagt bij aan het verlengen van de levensduur van gamingapparatuur.

De APC Back-UPS Pro Gaming is voorzien van een gepatenteerde reactor circle die vanuit elke hoek zichtbaar is en de status van de resterende batterijstroom van de UPS weergeeft, evenals details over pieken, dalen, stroomuitval en fouten in de elektriciteitsbedrading.

Kenmerken van de APC Back-UPS Pro Gaming:

  • Reactor Circle: wanneer de Gaming UPS op batterij back-upstroom werkt, geeft de reactor circle in één oogopslag aan hoeveel resterende tijd er nog is.
  • Schuine hoek van 160-graden: de reactor circle is 160 graden gekanteld, waardoor deze vanuit vrijwel elke hoek goed zichtbaar is.
  • Functionele verlichting: wanneer de Gaming UPS een onregelmatigheid in de stroomvoorziening detecteert, zoals pieken, dalen en zelfs bedradingsfouten, worden gamers gewaarschuwd met pulserende lampjes.
  • Batterij back-up met zes stopcontacten: voorziet gevoelige elektronica zoals een Xbox, Playstation, pc’s, tv’s of routers/modems onmiddellijk van stroom tijdens een stroomstoring, inclusief bescherming tegen piekspanningen.
  • Vier extra piekstroom-stopcontacten: ontworpen om te beschermen tegen onveilige stroompieken en ‘harde uitschakelingen’ die apparatuur permanent kunnen beschadigen.
  • Drie USB-poorten aan de voorkant om apparaten op te laden, zoals gaming headsets en mobiele telefoons.
  • Verkrijgbaar in twee kleuropties – Arctic (BGM1500) en Midnight (BGM1500B), beiden met 12 aanpasbare RGB LED-lampjes die passen bij de gaming-setup van de gebruiker. 

Meer weten over deze back-up stroomvoorziening? Ga dan snel naar de website.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

One Comment on “De eerste back-up stroomvoorziening voor gamers nu beschikbaar in Nederland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.