Deze zomer pakt Heroes Dutch Comic Con groots uit met een jubileum editie. Om de tien jaren te vieren is er een extra dag met een exclusief programma en natuurlijk pakken ze voor de zaterdag en zondag ook weer groots uit. De eerste twee namen liegen er in ieder geval niet om!

Op de instagrampagina van HDCC werd al een guest hint gegeven met een Tardis, dus er werd natuurlijk druk gespeculeerd. Uiteindelijk bleek het niemand minder dan David Tennant! David Tennant draait al heel wat jaren mee en kan echt bij iedere fanclub op HDCC aansluiten. Hij was niet alleen de tiende Doctor in Doctor Who, maar ook Crowley in Good Omens, de stem van android Huyang in Star Wars’ Ahsoka en The Clone Wars, Barty Crouch Jr. in Harry Potter and the Goblet of Fire en Kilgrave in de Marvel televisieserie Jessica Jones. Overigens was hij ook ontzettend goed in de bekroonde detectiveserie Broadchurch.

Naast David Tennant komt ook Cobie Smulders, deze keer gaat het haar hopelijk wel lukken. Vorig jaar zou ze ook te gast zijn, maar kon ze wegens andere verplichtingen niet komen. Laten we er op hopen dat het dit jaar allemaal wat beter gepland staat! Cobie kennen we natuurlijk als Robin in How I Met Your Mother, maar ook agent Maria Hill in de Marvel Cinematic Universe. Beide acteurs zullen zaterdag en zondag aanwezig zijn voor een Q&A op het hoofdpodium. Voor David Tennant kun je een Photobooth ticket scoren en voor Cobie zelfs een Meet & Greet!

Wat betreft de Preview Night zijn hallen 7, 8 en 9 en de outdoor area open. Dat betekent dat je in alle rust alvast kunt shoppen in de dealerhal en dat je kunt genieten van toffe optredens op het hoofdpodium. De organisatie maakt later nog meer bekend, dus houd zeker de website in de gaten. De exacte invulling van de Preview Night en van de rest van het weekend laat nog even op zich wachten, maar naarmate we dichter bij 21, 22 en 23 juni komen zullen we steeds meer te weten komen.

Tickets zijn inmiddels in de verkoop via de website van Heroes Dutch Comic Con. Vergeet niet om een ticket voor jouw favoriete gast te kopen (als je dat wil natuurlijk). Nou, dan ga ik maar vast weer nadenken over de Cosplay voor deze keer. Iemand nog tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.