De zomer is voorbij en dat betekent dat wij al vooruit gaan kijken naar de rest van het jaar. Nu moeten we natuurlijk nog wel even door de herfst heen, maar ik begin eind september altijd vast met cadeau lijstjes maken. Voor mijzelf, maar ook als ik leuke dingen zie voor familie en vrienden, dan noteer ik ze vast. Mijn ervaring is dat het altijd zomaar weer Sinterklaas is! Ik begin de cadeau tip voor dit jaar met tegoedkaarten voor de Nintendo Switch. Waarom de Nintendo Switch? Vanwege de Nintendo direct van 14 september. Er komen nog heel veel leuke games aan dit jaar! In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over deze handige betaalmethode.

Nintendo Switch?

De Nintendo Switch is al onze standaard Nintendo console sinds maart 2017 en niet meer weg te denken bij de Female-Gamers staff. De Nintendo Switch onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, waardoor je zowel thuis als onderweg kunnen spelen. Daarnaast is de Nintendo Switch enorm populair en daarom is tegoed voor deze console een veilige cadeau optie.

Wat Zijn Nintendo Tegoedkaarten?

Nintendo tegoedkaarten zijn een handige manier om geld toe te voegen aan je Nintendo eShop-account, zodat je games, downloadable content (DLC), en andere digitale content kunt kopen voor je Nintendo Switch. Er zijn twee verschillende versies van tegoed wat je kunt kopen, namelijk Nintendo eshop tegoed en tegoed voor Nintendo Switch Online, of bijvoorbeeld een volledige Switch game of DLC’s.

Nintendo tegoedkaarten zijn fysieke of digitale kaarten met een unieke code erop. Deze codes kunnen worden ingewisseld in de Nintendo eShop om een bepaald bedrag aan tegoed aan je account toe te voegen. Deze tegoeden kunnen worden gebruikt om games te kopen zonder dat je een creditcard nodig hebt. Je kunt het ook zo gek maken als je wil, er zijn al DLC’s van 5 euro, maar ook cadeaukaarten van 100 en alles wat daar tussen in zit.

Waar Kun Je Nintendo Tegoedkaarten Kopen?

Je kunt Nintendo tegoedkaarten op verschillende plaatsen kopen, waaronder:

  • Fysieke Winkels: Veel elektronicawinkels, gamewinkels en supermarkten verkopen fysieke Nintendo tegoedkaarten. Ze zijn beschikbaar in verschillende bedragen, zoals €10, €20, €50, enzovoort.
  • Online Winkels: Je kunt Nintendo tegoedkaarten ook online kopen via bijvoorbeeld kaartdirect.nl. Na aankoop krijg je de code direct per e-mail.

Hoe Wissel Je Nintendo Tegoedkaarten In?

Het inwisselen van een Nintendo tegoed kaart is gelukkig erg makkelijk. Mocht je het cadeau kopen voor jezelf, of graag de uitleg meegeven als je het als cadeautje aan je zoon, dochter, neefje, nichtje, oma etc geeft, leggen we het even kort uit.

Digitale kaart is makkelijker in te wisselen, je krijgt de code direct, je gaat naar de Nintendo eShop en kiest voor “Tegoed toevoegen”. Hier plak je de code in en Voila!

Conclusie

Nintendo tegoedkaarten bieden een handige en veilige manier om aankopen te doen in de Nintendo eShop, zonder je creditcardgegevens te hoeven invoeren. Of je nu op zoek bent naar nieuwe games of uitbreidingen voor je favoriete titels, deze kaarten maken het gemakkelijk om digitale content aan te schaffen voor je Nintendo-console. Daarnaast is het erg leuk om cadeau te krijgen. Het is soms moeilijk om bij te houden wat voor games iemand al heeft en op deze manier kan je een game geven (aan tegoed) en kan de ontvanger zelf kiezen welke!

Zorg ervoor dat je de code veilig bewaart en geniet van je gaming-avonturen!

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.