Al een beetje bijgekomen van al het geweldig op Netflix in juni? Het was een prachtige maand met heerlijke releases. Uiteraard is de verwachting dat, net als ieder ander, je heerlijk van het weer hebt genoten. Gelukkig kun je in juli de achterstand weer enigszins inhalen. Toch hebben we weer een aantal leuke tips voor deze maand voor je in petto!

Juni was warm, dus of lag je lekker op het strand te genieten of lag je voor pampus op de bank naar de streamingsdiensten te kijken. Alles was mogelijk. Ook hier is er het één en ander gebinged, maar hebben we ook de nodige uren buiten doorgebracht. Juni was natuurlijk echt een kneitermaand wat betreft releases op Netflix, dus er was genoeg te kijken. Never Have I Ever – seizoen 4, Tina, Black Mirror – seizoen 6, Oei Ik Groei, Blackfish, XO, Kitty en the Glory zijn allemaal voorbij gevlogen op het grote scherm. Wat staat er voor juli op de planning?

WHAM!
Een ode aan de overleden George Michael. Deze documentaire vertelt het verhaal achter hit-‘Last Christmas’-sensatie Wham. Het beloofd een bijzonder inkijkje te worden, want WHAM! was een duo en Andrew Ridgeley verteld een hoop nieuwe feiten. Je ziet de docu vanaf 5 juli.

Bird Box: Barcelona
Wie weet nog dat ergens toen Netflix een mega-hype was dat Bird Box verscheen met in de hoofdrol Sandra Bullock. Wat een fantastische film over een wereld waarin je niet mocht kijken. Bird Box: Barcelona is de Spaanstalige spin-off waarin er een nieuwe dreiging is. Te zien vanaf 14 juli!


The Witcher – Seizoen 3B
Helaas wordt seizoen 3 van The Witcher in twee delen opgesplitst. Jammer natuurlijk dat je niet alles achter elkaar kunt bingen, maar gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten. Er zit slechts een maandje tussen de releases van de twee delen. Seizoen 3B is te zien vanaf 27 juli.

Paradise
Een Duitse sci-fi a la Black Mirror. Een bedrijf kan de tijd manipuleren. Er hangt echter een grote prijs aan wanneer een werknemer de grote prijs dient te betalen: 40 jaar van het leven van zijn vrouw opgeven. Je ziet de film vanaf 27 juli.

The Out-Laws
Vampire Diaries’-ster Nina Dobrev zie je vanaf 7 juli in the Out-Laws, maar ook Adam Devine en Pierce Brosnan hebben een rol. Een actie-comedy waarin je schoonouders misschien wel niet zo heel fijn zijn.

Nog meer leuks om te kijken?
Een docu over vrijduiken zie je vanaf 19 juli in the Deepest Breath, misdaad zie je in Missing: the Lucie Blackman Case vanaf 26 juli en de klassieker Gone Girl zie je vanaf 1 juli.

Een vrije rustige maand. Op naar augustus en in de tussentijd je backlog flink bijwerken.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.