Het is vandaag 23 maart en de dag van de puppy’s! Laat het nu zo zijn dat ik zelf een puppy in huis heb van nu zes maanden oud. Bij het aanschaffen van een hond heb je diverse checklists die je kan raadplegen om te zien wat je nodig hebt. Tegenwoordig is de keuze zo groot dat je door de speeltjes het hondje niet meer ziet. Speciaal voor deze dag heb ik wat leuke spullen gevonden met een gametintje voor jouw beste vriendje.
Riemen & Halsbandjes

Hondenhalsband MARVEL
Hondenhalsband Marvel, beschikbaar in twee verschillende maten. Helaas krijg je er geen superhelden krachten bij.
Halsband Marvel €8,19 – €9,99

Hondenriem MARVELBijpassend bij de halsband van Marvel, deze hondenriem van Marvel.
Hondernriem Marvel €12,99

Mario smash video game unisex dog collar  Smashing image 1
Hoe leuk is deze Super Mario halsband? Door een creatief brein gemaakt en te koop via de Etsy shop van barksandbitesco. Er zijn ook andere halsbanden te vinden met diverse printjes. 
Mario smash video game unisex dog collar – “Smashing Fun” €21,56

Chose Your Weapon Dog Collar Tabletop Game Dog Collar RPG image 1Deze Choose your weapon halsband is gemaakt door Woofology die nog meer leuke hondenaccessoires in de Etsy shop heeft staan.
Chose Your Weapon Dog Collar, Tabletop Game Dog Collar, RPG Dog Collar, Dice Dog Collar

Video Game Dog Leash Retro Gamer Dog Leash Quest Dog Leash image 1Een Zelda riem! Hoewel er voornamelijk Link op staat komt ook van de Etsy shop Woofology .
Video Game Dog Leash, Retro Gamer Dog Leash, Quest Dog Leash €13,47


Eten & Drinken

Cerdá Voerbak Marvel
Hoe leuk is dit etensbakje? Je hebt er natuurlijk wel twee van nodig, eentje voor water en eentje voor hondenbrokjes. Hij kan in de vaatwasser, wat ik zelf altijd handig vind. Of de print er dan mooi op blijft, is alleen maar te hopen. Beschikbaar in twee maten.
Cerdá Voerbak Marvel €12,49  – €16,49

Voerbak Star WarsBen je fan van Star Wars? Dan moet je natuurlijk voor je viervoeter ook in de Star Wars sfeer blijven en dat gaat zeker lukken met deze bakjes. Je hebt er natuurlijk twee nodig, eentje voor water en eentje voor brokjes. Deze voerbak is beschikbaar in drie verschillende maten.
Voerbak Star Wars €9,19 – €15,49


Speelgoed

Een balletje als deze is goed voor de ontwikkeling van de tandjes. Pups krijgen op een gegeven moment een wisseling van de kleine tanden voor de grote tanden, net als bij kinderen, en hebben hierbij vaak de behoefte om ergens op te knagen. Van deze bal heb je een koe of een kip variant en ruikt het ook naar het desbetreffende dier.
Piepbal koe €6,95

Star Wars Baby Yoda in Wieg
Star Wars liefhebbers opgelet! Baby Yoda, the child, is er ook in het klein voor jouw huisdier. Erg leuk om cadeau te geven aan een Star Wars fan en hondenbezitter.
Star Wars Baby Yoda in Wieg €10,29

Star Wars Spiny Stick Dental Hondenspeelgoed
Net als de koe bal hierboven is dit ook een speeltje voor het gebit van je hondenkind. Maar ook leuk voor een apporteer spelletje. Deze Star Wars Chewbacca heeft ook nog een pieper in het hoofd zitten.
Star Wars Chewbacca Spiny Stick Dental Hondenspeelgoed €15,49

Eat Slow Live Longer Puzzel Rectangle – Intelligentie speelgoed voor honden – Interactief hondenspeelgoed – Uitdagende hondenpuzzel – Gerecyclede materialen – Te vullen met snacks - 25x26x5 cm - Groen
Puzzels voor honden zijn er in allerlei soorten en maten. Ik moet zeggen dat ik hier zelf geen ervaring mee heb. Je kan er hondensnoepjes of brokjes instoppen die ze op moeten sporen en slim te werk moeten gaan om ze eruit te krijgen.
Honden Puzzel €17,47

Speelbal - Slimme Interactieve Zelfrollende Bal - Kat En Hond Speelgoed - Kattenspeelgoed - BLAUW
Is dit voor luie baasjes? Of voor hyperactieve honden? Deze elektrische bal rolt uit zichzelf, nadat je hem hebt opgeladen, door je huis heen. Vloerbedekking, gladde ondergrond of een vloerkleed maken deze bal niets uit. Beschikbaar in blauw en roze.
Elektrische speelbal €17,95


Kleding & Accessoires

8® - Superman kostuum met Cape - Hond of Kat - DC - Maat SDit vind ik nu geniaal! Tenminste bij andere honden, een Superman pak. Het lijkt dan net alsof je hond maar twee poten heeft, tenminste op foto’s en filmpjes die ik wel eens voorbij zie komen op internet. Leuk voor carnaval of Halloween. Er is ook een Batman variant.
Superman outfit €19,99

Dukier - Hondenaccesoires - Strik - Superdog - Geel - Print - S
Een vlinderstrikje. Het is ook niet noodzakelijk om aan te schaffen, maar wel erg leuk. Zeker op feesten en partijen zal je hond alle bekijks trekken met dit superhelden strikje.
Superhelden Strik €12,99

Dog bandana  Gamer image 2
Een bandana om je hond er stoer uit te laten zien, kan met dit printje. Deze ‘gamer’ bandana is gemaakt door RosiesWorkshopYork en ze heeft diverse leuke printjes in de Etsy shop staan.
Dog bandana – Gamer €9,41


Overig

puppy woefbox
Ken je het  principe van de lootboxen? Een doos vol verrassingen op het gebied van games en geekery. Van de WoefenMiauwBox zijn drie verschillende verrassingsboxen die je voor jouw hond kan bestellen, of je kat maar daar hebben we het nu niet over, met elk een eigen thema. Zo is er een ‘Best of Both Worlds Woefbox‘,  een ‘Verjaardags WoefBox‘ en een ‘Puppy WoefBox‘. 
woefenmiauwbox €27,95 – €31,95


Er is een hele wereld aan gratis puppypakketten die je aan kan vragen. Waaronder een pakket van beeztees, dit pakket heb ik wel zelf aangevraagd. Je moet wel verzendkosten betalen maar daar kom je wel overheen. In het pakket zit wat je op de foto ziet staan en ik kan zeggen dat het trektouw zeker een favoriet is hier.
Vraag je pakket hier aan €2,99 verzendkosten

Snuffle Giftbox Hondenbier en Hondenfrieten
Als allerlaatste sluit ik af met dit hele bijzondere pakket. Één mensenjaar staat gelijk aan zeven hondenjaren. Ik denk dat je hond dit dus pas mag hebben als hij ten minste drie jaar oud is.
Snuffle Giftbox Hondenbier en Hondenfrieten €19,56

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.