Zet je tanden maar eens in deze soundtrack, namelijk die van Vampire: the Masquerade: Bloodhunt 3! De prachtige muziek van componist Atanas Valkov is nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar om de game opnieuw te beleven, maar dan zonder het daadwerkelijk te spelen.

Bloodhunt 3 is een third-person, free-to-play battle royale ervaring die zich afspeelt in het Vampire: The Masquerade universum. De vampieren zijn in oorlog in de stad Praag en er vindt een heuse strijd plaats wanneer de Tweede Inquisitie arriveert. Wordt het ultieme roofdier in de game door je bovennatuurlijke krachten, wapens en humor te gebruiken en je vijanden uit te roeien.

De soundtrack, uitgebracht door Laced Records, is nu online te beluisteren op de grootste streamingsplatforms, maar ook fysiek verkrijgbaar op vinyl, CD, cassette of MiniDisc. De Pools-Bulgaarse componist Atanas Valkov is verantwoordelijk voor de soundtrack en bevat daarnaast bijdragen van onder meer het Sofia Session Orchestra & Choir. De stad Praag, waar de game zich afspeeld vormde de inspiratie.

Beluister hier alvast een voorproefje:

De complete tracklist is als volgt:

 1. Bloodhunt Main Theme
 2. Prague
 3. Fight Night
 4. Chasing Shadows
 5. Theme of Brujah
 6. Theme of Nosferatu
 7. Theme of Toreador
 8. Theme of Ventrue
 9. Targeted for Bloodhunt
 10. Vampire Blues
 11. The Entity
 12. Next Time…
 13. The Ultimate Predator
 14. Bloodhunt Main Theme (Classical Version)
 15. Elysium
 16. Ambient Threat

De fysieke editie van Vampire: The Masquerade – Bloodhunt (Original Soundtrack) is verkrijgbaar op CD, Vinyl, cassette en mini-disc. Online luisteraars via hun favoriete streamingsplatform luisteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.