Adventskalender zijn er inmiddels in vele soorten en maten. Van dagelijkse adventskalenders waarin je iedere dag een nieuw cadeautje treft tot aan de klassieke adventskalenders met chocolaatjes en adventskalenders met iedere dag een ander cadeautje. Nu komt er ook een Nintendo Switch adventskalender in de vorm van een game. Hoewel… in de vorm van 25 games!

Oftewel we tellen af naar kerst 25 dagen lang met 25 verrassingen en 25 games. Iedere dag kun je een nieuw cadeautje krijgen in de vorm van een nieuwe game.


Mindscape is het brein achter deze adventskalender vol games om iedere dag van te genieten. Aftellen naar kerst door iedere ochtend wakker te worden en een nieuw cadeautje te mogen openen. In dit geval waar je de hele dag mee aan het werk kunt. Alle 25 verschillende games geven je allemaal dat bijzondere kerstgevoel. Puzzelen, sudoku, zoek de verschillen en noem maar op én allemaal hebben ze een kersttintje.

Dankzij deze adventskalender kom je vanwege de kerstsfeer meteen in de stemming om naar kerst uit te kijken begeleid door kerstmuziek. Iedere dag kun je een cadeau openen, maar je kunt er ook voor kiezen om alle cadeaus direct te openen. De 25 games verdeeld over verschillende gametypes: Match 3, Candy Lines, Kerstpuzzels, 2048 Presents, Pixel Art en Xmas Sudoko. Voor het ultieme kerstplezier kun je veel van de uitdagende games in multiplayer-modus spelen.

De feestmaand kan natuurlijk niet beter starten dan iedere dag een vakje met een nieuwe game open te maken en af te tellen naar de meest magische dagen van het jaar. De adventskalender is vanaf 13 oktober exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

© Mindscape

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.