Om de nieuwe gratis update The Age of Sorcery van de game Conan Exiles te vieren kunnen nieuwe spelers de game gratis uitproberen. In deze nieuwe update is er gehoor gegeven aan het verzoek van de community om corrupted sorcerers te worden in deze Sword & Sorcery game.

The Age of Sorcery update zorgt ervoor dat je een portie van je leven kan opofferen om duistere krachten aan te wenden. Voor deze duistere krachten heb je wel voorbereiding en een tikkeltje madness nodig om ze uit te voeren. Met deze uitbreiding krijg je ook nieuwe keuzes in het levelen van je karakter. Je kan daarnaast ook sommige attributen met duistere magie versterken.

Bouw sneller en makkelijker dankzij de nieuwe building interface en Creative Mode. Age of Sorcery is de eerste seizoen in een nieuwe reeds voor Conan Exiles. Ieder seizoen zal met een nieuwe thema komen gevuld met gratis content en features. Ook zijn er betaalde Battle Passes die weer wat extra features zullen geven.

De game Conan Exiles is via steam gratis speelbaar van 1 t/m 8 september en via Xbox van 8 t/m 11 september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.