EINDELIJK! Het grote nieuws is daar: LEGO Star Wars: the Skywalker Saga heeft een releasedatum. 5 april is de dag die je mag blokken in je agenda om het Star Wars universum in LEGO-stijl te verkennen.

Hoe lang we al wachten op de release van deze game? Toch zeker al richting de twee jaar en keer op keer werd de releasedatum uitgesteld. De complete saga komt in the Skywalker Saga voorbij en we kunnen een avontuur gaan beleven in een galaxy far, far away.

Met de aankondiging van de releasedatum heeft Warner Bros ook een nieuwe gameplaytrailer gelanceerd, welke hier te zien is:

In de gameplay overview zie je wat je in de game kunt verwachten, waaronder de onmiskenbare LEGO-humor zoals we die in alle games gewend zijn. Ook zie je vele bekenden voorbijkomen in hun LEGO-versies en zie je zelfs LEGO-versies van Ewoks!

Alle negen films komen aan bod, dus wellicht kunnen we wat betreft speeluren wel iets vergelijkbaars als met LEGO Harry Potter verwachten (laten we het in ieder geval hopen). Je verkent iconische locaties uit de diverse films en natuurlijk mogen de nodige battles ook niet ontbreken.

Naast een standaard-versie van de game verschijnt er ook een deluxe versie, waarin maar liefst zeven DLC’s zijn inbegrepen. The Mandalorian pack 1 en 2, Rogue One: A Star Wars Story, Classic Characters, Solo, A Star Wars Story, Star Wars: The Bad Batch en de Trooper Pack. Pre-order je de digitale versie dan krijg je er als bonus de Trooper Pack bij. Hebben!!!

Kortom 5 april 2022 is het moment dat je je lightsaber, LEGO-stijl natuurlijk, paraat kunt gaan houden. Dit wordt een absolute must-play!

© 2022 TT GAMES LTD.
© 202 WARNER BROS. GAMES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.