Vanaf 3 augustus gaat het nieuwe seizoen van de populaire battle royale-game Apex Legends van start. Het seizoen, genaamd Emergence, zal daarnaast ook een hoop nieuwe content met zich meebrengen, waaronder de gloednieuwe Legend Seer.

Seer is een mysterieuze Legend, die een nieuwe manier biedt om vijanden te zien. Hij is een verstoteling die sensoren en drones gebruikt om met chirurgische precisie te jagen. Hij ziet hiermee kansen die andere Legends misschien snel over het hoofd zouden zien, en maakt hier dan ook gebruik van. Op 12 augustus zal er ook een speciale Emergence Pack te koop zijn voor 600 Apex Coins, die een gelimiteerde skin bevat voor Seer.

Emergence introduceert ook een gloednieuw wapen, namelijk de Rampage LMG. Dit wapen is de nieuwste uitvinding van Rampart en deelt krachtige stoten uit en kan met een lading van Thermite Granades worden opgevoerd voor een snellere vuursnelheid.

Daarnaast zal ook de map World’s Edge worden aangepast en staat er een complete herziening op de planning voor Emergence. Verschillende bekende locaties (points of interest) zullen worden aangepast en de map zal over het algemeen een stuk koudere look krijgen.

Verder zal de Emergence-update Ranked Arenas introduceren, waarin spelers zich voor het eerst kunnen bewijzen in zowel de Arenas- als de Battle Royale-modus. De rotatie van de arena’s worden ook opnieuw vernieuwd met drie nieuwe POI (points of interest). Deze zullen gedurende het seizoen roteren, waaronder Hillside, Dome en Oasis.

Uiteraard zal het nieuwe seizoen ook een nieuwe Battle Pass met zich meebrengen, waarmee spelers nieuwe skins en beloningen kunnen ontgrendelen door middel van het voltooien van uitdagingen.

Apex Legends is gratis te downloaden first person shooter voor PC (Origin en Steam), PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S is de game backwards compatible. Op 3 augustus zal het nieuwe seizoen Emergence van start gaan en wordt de nieuwe Battle Pass beschikbaar.

Bekijk hier de officiële gameplay-trailer voor Apex Legends: Emergence:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.