De inmiddels tweede uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, genaamd The Siege of Paris, zal vanaf 12 augustus verkrijgbaar zijn. Daarnaast zal ook het derde gratis seizoen van start gaan, het Sigrblot Season, wat nieuwe exclusieve beloningen en activiteiten met zich meebrengt.

De uitbreiding The Siege of Paris zal zich afspelen in Francia en brengt Eivor op een gevaarlijk pad vol aangrijpende missies langs het Frankische platteland, op weg naar één van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis. Spelers worden voorzien van nieuwe wapens, vaardigheden, uitrustingen en skills, zodat ze het kunnen opnemen tegen allerlei nieuwe soorten vijanden. De uitbreiding introduceert ook terugkeer van de infiltratiemissies, die gebaseerd zijn op de Black Box-missies. Met deze missies krijgen spelers de vrijheid om te kiezen wat voor hen de beste manier is om hun aangewezen doelwit te elimineren.

Spelers die de Season Pass bezitten, krijgen automatisch toegang tot The Siege of Paris, maar de uitbreiding is ook los verkrijgbaar. Wel moet je natuurlijk de basisgame in bezit hebben.

Vanaf donderdag 29 juli gaat het tijdelijke Sigrblot Festival van start, wat een traditioneel Vikingfestival is om de start van het Raiding-seizoen te vieren. Spelers kunnen tot en met 19 augustus deelnemen aan verschillende festiviteiten in de Ravensthorpe-nederzetting, rond het traditionele vreugdevuur. De activiteiten bestaan onder andere uit:

  • Flyting, vechttoernooi en dobbelsteen mini-games.
  • Drie nieuwe missies.
  • Exclusieve beloningen, waaronder decoraties voor de nederzetting, customization items en wapens. Daarnaast is ook het eenhandige zwaard Skrofnung te verkrijgen met Sigrblot-tokens in de festivalwinkel voor een gelimiteerde tijd.

Om het Sigrblot Festival te ervaren, moeten spelers Engeland bereiken, een van de eerste verhaallijnen voltooien – Grantebridgescire of Ledecestrescire – en hun nederzetting niveau 2 laten bereiken. 

Een andere update is gepland voor later dit seizoen en brengt een geheel nieuw River Raids map pack met zich mee, met bestemmingen verspreid langs de rivieren van Francia en Ierland.

Assassin’s Creed Valhalla is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. 

Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

Bekijk hier de trailer voor Assassin’s Creed Valhalla: The Siege of Paris:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.