Voor alle festivalgangers, maar ook voor alle mensen die liever zelf niet op een druk festival rondlopen is er nu voor al je Sims tijdelijk een muziekfestival georganiseerd! Yibs!

Ik houd van festivals, al ben ik meestal niet zo’n held met tenten. Ik ben daarentegen gek op muziek, dus drop mij maar ergens op een festival! Nu zijn er natuurlijk al sinds Stedelijk Leven festivals voor je Sims zoals GeekCon, Spice festival en zijn er weer wat nieuwe bijgekomen met het Sneeuwpret Pakket. Een muziekfestival ontbreekt echter nog. De al bekende festivals keren elke keer weer terug en kun je echt niet missen, maar The Sims Sessions is maar tijdelijk! Van 29 juni tot 7 juli 7:00 kunnen je Sims elke in-game zondag helemaal los gaan in Magnolia Blossom Park.

Je Sims krijgen een entreekaartje in hun inventaris en krijgen een pop-up zodra het tijd is om te feesten. Je hebt alleen de basisgame nodig om deel te kunnen nemen, want het vindt dus plaats in het park van Willow Creek en dit is de buurt van de basisgame. Er staan wat tentjes en wat kraampjes opgesteld waar je Sims zich lekker kunnen nestelen om van de muziek te kunnen genieten. Voor dit festival zijn drie artiesten gevraagd om hun bekendste nummer van dit moment naar Simslish te vertalen. Persoonlijk ken ik alleen Bebe Rexha, maar ook Glass Animals’ leadzanger Dave Bayley en zangeres, songwriter en producer Joy Oladokun klinken super goed! Zoals je hieronder ziet kun je zelfs met je fietsie het terrein op!

Nu kan ik voor geen meter zingen, maar als je nu zelf denkt een gouden keeltje te hebben kun je ook nog op TikTok meedoen. Via TikTok kun je meezingen met Sabotage in het Simlish en als je dat nou even knap doet wordt jouw video misschien wel gerepost door Bebe Rexha zelf! Ik houd het zelf maar bij het festival denk ik…

Ik hoop stiekem dat ze dit soort dingen vaker gaan doen. Dit festival is vrij rustig met rustige nummers en heel kleinschalig. Meerdere artiesten hebben al een nummer in het Simlish gezongen, dus misschien in het najaar nog een herhaling met andere artiesten? (Katy Perry, Paramore, Kajagoogoo, Gabriella Cilmi, Janelle Monáe, Junkie XL. De tenten waren nu ook vooral voor de show, want zodra het festival afgelopen is verdwijnen ook alle items zoals bij ieder ander festival. Echt uitslapen in je tent zit er dus niet bij en dat is echt wel jammer. Tip voor de volgende keer, want ik zie potentie hoor!

Sims Sessions is nog tot 7 juli 7:00 elke Sim-zondag te bezoeken. Meer info vind je op de officiële pagina, als je met Bebe Rexha mee wil zingen check je haar TikTok pagina en De Sims volg je natuurlijk via de sociale kanalen van Twitter, Instagram, Facebook en TikTok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.