Het is alweer mei, hoewel het weer dat niet echt laat zien en we nog steeds veel tijd binnen moeten spenderen is het toch even handig om te weten welke toffe films en series we weer op Netflix kunnen gaan bekijken. Waar kunnen we ons in mei warm voor maken? We vertellen het je!

Persoonlijk stond april voor mij in het kader van The Vampire Diaries, nog een kleine maand te gaan om 1,5 seizoen te bingen van de complete serie. Daarnaast heb ik een uitstapje gemaakt naar Videoland voor Mocro Maffia en naar Dinsey+ voor de Marvel-marathon waar we aan begonnen zijn. Mei zelf op Netflix lijkt een rustig maandje te worden, maar we hebben toch weer wat leuks voor je kunnen vinden.

Detective Pikachu
We gaan van start met een knaller! Dective Pikachu is namelijk vanaf 6 mei te bewonderen op Netflix. Volg het avontuur van onze favoriete gele Pokémon waar hij zich een echte speurneus waant.

Jupiter’s Legacy
Deze Netflix Original serie gaat over de eerste generatie superhelden. Ze geven het stokje over aan hun kinderen, maar of dat nu altijd even goed gaat? Vanaf 7 mei kun je het zien.

Love, Death & Robots – seizoen 2
Voor de fans van het eerste uur: op 14 mei verschijnt seizoen 2. Iedere aflevering is een op zichzelf staand apart geanimeerd verhaal over liefde, dood en / of robots. Advies: kijk er maximaal twee per dag, want de afleveringen (soms duren ze maar een paar minuten) moet je even op je in laten werken.

Ferry
Wie heeft de serie Undercover niet gezien? We duiken vanaf 14 mei terug in de tijd en zie hoe het voor Ferry allemaal begon.

Army of the Dead
Een Netflix Original film van Zack Snyder over een zombie-uitbraak in Las Vegas. Spanning vanaf 21 mei!

Nog meer tips:
Selena: The Series – seizoen 2 is te zien vanaf 4 mei, Castlevania – seizen 4 zie je vanaf 14 mei, Pitch Perfect vanaf 16 mei, Ragnarok – seizoen 2 vanaf 27 mei, of griezel mee met Haunted seizoen 3 op 14 mei. Docu the Sons of Sam zie je vanaf 5 mei, Who Killed Sara – Seizoen 2 zie je vanaf 19 mei, en de spannende film the Woman in the Window vanaf 14 mei.

Mei heeft een aantal absolute must see’s op het menu die gewoon het bekijken waard zijn zonder verdere uitleg.

Wat ga jij allemaal bingen in mei?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.