We zijn aangekomen in de laatste maand van het jaar en schuifelen langzaam naar 2021 toe. Wat gaat er nu weer gebeuren? Wat we in ieder geval gaan beleven is het derde seizoen uitbreidingen van Anno 1800. Maar zitten we wel te wachten op nog meer landen om naar af te reizen?

Nou ik eerlijk gezegd niet dat gaat schijnbaar ook niet gebeuren in dit nieuwe seizoen, want we blijven lekker thuis. In de teaser vliegen we over de Arctic uit The Passage, over het zonnige Enbesa van Land of Lions en vliegen we vervolgens richting meer bekend terrein met landerijen en een drukke binnenstad. Tot slot zien we een bord met Welcome Home.

Ze willen er nog niet teveel over kwijt helaas, maar kunnen ons al wel een beetje info geven.

  • Er zullen drie nieuwe uitbreidingen komen, net als de voorgaande seizoenen. Deze zijn geïnspireerd door wensen en feedback van de community.
  • Ze zullen zich alle drie meer in het thema van thuiskomst afspelen en er wordt dan waarschijnlijk geen nieuwe land meer toegevoegd.
  • Elke DLC gaat zoals altijd gepaard met een grote update die voor iedereen het spel verder verbetert.

Okay, dat is niet veel info, maar het is een begin. Ze willen begin 2021 meer informatie delen en aangezien de eerste DLC’s in juli 2019 en maart 2020 werden toegevoegd zal de eerste van seizoen 3 ook wel ergens tussen maart en juli arriveren. Als ze nu al een teaser geven, zal de officiële aankondiging wel rond maart komen zodat ze weer verspreid over het jaar drie DLC’s kunnen uitgeven.

Ik vraag me wel af wat ze dan nu nog meer kunnen toevoegen, want er is al zoveel! Zijn er dingen die we ontbreken? Kunnen er nog meer dingen verbeterd worden? Ze sluiten de aankondiging op de Anno Union af met te zeggen dat ze hopen dat ze hopen Anno naar grotere hoogtes kunnen tillen in 2021. Hint naar luchtvaart misschien? Nou, ik denk dat we gewoon maar even moeten afwachten tot er meer informatie is. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.