Cadeautje! Ben jij in het bezit van Xbox Game Pass Ultimate voor de Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One? Goed nieuws! De collectie is nu uitgebreid met EA Play. Dit betekent meer dan 60 van Electronic Arts’ grootste spellen zijn nu speelbaar zonder daarvoor extra kosten te hoeven betalen. Mooi-mooi zeggen wij dan!

Wanneer je in het bezit bent van Xbox Game Pass Ultimate kom jij de winter wel door met deze toffe spellen. Het zijn er maar liefst 60, waaronder FIFA 20, Titanfall 2 en Need for Speed ​​Heat. Maar ook Battlefield, Mass Effect, Skate en De Sims zijn nu speelbaar. Daarnaast kun je tot 10 uur lang de nieuwste releases op proef spelen, waaronder Madden NFL 21, Star Wars™: Squadrons en FIFA 21.

Nog meer goed nieuws, want vanaf 15 december is EA Play ook beschikbaar via de Xbox Game Pass voor pc op Windows 10 via de Xbox-app voor pc en de EA Desktop App (bèta). Wanneer je Xbox Game Pass Ultimate voor de PC hebt is het uiteraard ook mogelijk om te spelen vanuit de EA Play bibliotheek.

Een aantal van deze games zijn nu ook beschikbaar op Android via Cloud Gaming – Xbox Game Pass.  Denk hierbij aan niet de minste klassiekers, namelijk Dragon Age: Inquisition, Madden NFL 20, Mass Effect: Andromeda, Mirror’s Edge Catalyst, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, De Sims 4 en Unravel 2.

Nog meer games die vanaf nu te spelen zijn op de Xbox Game Pass: Gears Tactics (Android en console), Destiny 2: Beyond Light (Android en console), Planet Coaster: Console Edition (Android en console), Tetris Effect: Connected (console en pc), Final Fantasy VIII Remastered (console en pc), Gonner 2 (Android) ID @ Xbox, Streets of Rogue (PC) ID@Xbox, Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition (Android, Console & PC) ID@Xbox vanaf 17 november, Halo MCC: Halo 4 (PC) vanaf 17 november, River City Girls (Android, Console & PC) ID@Xbox vanaf 19 november en Star Renegades (Android & Console) ID@Xbox vanaf 19 november.

We zijn nog niet klaar, want wanneer je nu een Xbox Game Pass Ultimate- lidmaatschap aanschaft mag je 30 dagen Disney+ uitproberen. Toch fijn als je even iets anders wilt doen dan gamen.

Heb je nog geen abonnementje? Schaf deze dan rapido hier aan!

© Electronic Arts
© Xbox / Buzzista

One Comment on “Xbox Game Pass breidt uit met EA Play en nóg meer Games”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.