Op 3 december is het eindelijk zover, dan komt Immortals Fenyx Rising (ooit begonnen als Gods & Monsters) naar Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Luna, Windows PC en natuurlijk de next gen consoles. En als je tegenwoordig als game geen post-launch contentplan hebt loop je echt niet mee met de tijd, dus hierbij het overzicht voor Immortals Fenyx Rising.

Het Immortals Fenyx Rising post-launch contentplan heeft natuurlijk een Season Pass met drie verhalende uitbreidingen met daarin nieuwe gameplay, omgevingen en helden. Met de Season Pass maak je kennis met nieuwe gameplay, omgevingen en helden, met drie verhalende uitbreidingen en de exclusieve missie When the Roads get Rocky, die beschikbaar is bij de lancering van de game. De drie verhalen in de Season Pass zijn de volgende:

  • Een Nieuwe God: Fenyx begint aan een nieuw avontuur dat zich afspeelt in Olympos Palace, de thuisbasis van de goden. Spelers moeten de Trial of the Olympians overwinnen om dichter bij het Griekse Pantheon te komen. Tijdens deze reis dompelen spelers zich onder in prachtige en uitdagende kluizen die door de goden zijn gebouwd.
  • Mythen Van Het Oostelijke Rijk: De tweede uitbreiding voert spelers weg van de Griekse wereld om de Chinese mythologie te ontdekken en introduceert hierbij de nieuwe held Ku, die op reis gaat om stervelingen te redden in een nieuw, betoverend landschap aan de grens van hemel en aarde. Spelers moeten Ku’s unieke vechtstijl en vaardigheden, geïnspireerd door Chinese vechtsporten, beheersen om nieuwe vijanden en monsters uit de Chinese mythologie te verslaan.
  • De Verloren Goden: De derde en laatste uitbreiding bevat nieuwe gameplayelementen en een nieuwe heldin genaamd Ash. Deze uitbreiding speelt zich af op een nieuw, mysterieus eiland waar spelers regio’s verkennen die zijn geïnspireerd door deze verloren goden, om het evenwicht op aarde te herstellen.

Het klinkt in ieder geval erg vet en zou zeker een mooie aanvulling kunnen zijn, al denk ik dat je je handen eerst ook wel vol hebt aan de game zonder al die uitbreidingen. De Season Pass is uiteraard los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Gold Edition van Immortals Fenyx Rising.

Naast de Season Pass kunnen spelers ook deelnemen aan gratis content, waaronder in-game events, wekelijkse uitdagingen en dagelijkse missies. Vandaar ook dat ik me afvraag of er veel mensen zijn die gelijk voor de Gold Edition gaan of liever eerst rustig alles willen doorspelen om daarna te besluiten of ze de Season Pass gaan kopen. We gaan het beleven! Mocht je trouwens niet een van de gelukkigen zijn die een next gen console heeft kunnen kopen en nog even willen wachten, dan niet getreurd! Als je Immortals Fenyx Rising voor je huidige console koopt, krijg je een gratis upgrade als je naar de nieuwe console overstapt. Dat is wel nice toch?

De game is ook al flink uitgesteld, maar wellicht dat het nu ook echt wel gunstig heeft uitgepakt. De game heeft een nieuwe naam en lijkt toch ook wel een flinke lik verf te hebben gekregen in die tijd die ze extra hebben genomen. Immorals Fenyx Rising is vanaf 3 december beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.  De standaard editie zal €59,99 gaan kosten en de Gold Edition met Season Pass €99,99. Overigens is de game ook onderdeel van Ubisoft+, de abonnementsserivce van Ubisoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.