Ontwikkelaar Bungie en Palladium bundelen opnieuw hun krachten. Samen brengen ze een nieuwe collectie merklaarzen uit, dat compleet geïnspireerd is door de bevroren maan Europa uit de game Destiny 2: Beyond Light. Deze nieuwe samenwerking combineert het gevoel voor exploratie van Palladium, met het intergalactische decor van Destiny 2.

De collectie is ontworpen voor Guardians over de hele wereld, want dankzij stilistische verwijzingen naar in-game locaties en thema’s combineren de laarzen de realiteit met het Destiny-universum. De collectie bestaat uit twee merklaarzen, namelijk de Pampa Sub Zero en de Papa Europa Tactical. Het design is geïnspireerd door de veerkracht van de Guardians, om de bevroren toendra van de maan van Jupiter te weerstaan. En met deze gedachte zijn de Pampa Sub Zero en de Papa Europa Tactical perfect voor de winter.

Pampa Sub Zero
De Pampa Sub Zero heeft een silhouet dat lijkt op de iconische Pampa van Palladium, maar met een futuristische update met klittenbandsluitingen, reflecterende metalen, karabijnhaaklipjes en neongele insignes, die contrasteren met een zwarte lederen basis. Daarnaast heeft de laars gemakkelijke instapriemen, volledige isolatie en typische Palladiums trademark zool.

Pampa Europa Tactical
De Pampa Europa Tactical is ontwikkeld met een nepbontvoering en een hi-rise boven de enkel. Net als de Pampa Sub Zero komt de Pampa Europa Tactical in een gedempt kleurenpalet met neongele codering. Elke kleurstelling weerspiegelt de desolate landschappen die tot leven worden gebracht in de nieuwe Destiny-uitbreiding met maansteengrijs en ruimtezwart als sleutelkleuren. De Pampa Europa Tactical is met zijn warme tech-voering, ultra hi-cut en premium nubuck bovenzijde gemaakt voor de koudere klimaten.

Elke laars zal worden gepresenteerd in een verpakking dat geïnspireerd is op Destiny’s esthetiek.

Wil je goed voorbereid de winter in? De Pampa Sub Zero en Pampa Europa Tactical zijn vanaf €169,95 verkrijgbaar via www.bungiestore.com & www.palladiumboots.nl.

Dit is niet de eerste keer dat Bungie en Palladium samenwerken. Eerder al brachten ze samen een collectie laarzen uit dat geïnspireerd was door Destiny 2: Shadowkeep.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.