Het leukste nieuws uit de Nintendo Direct Partner Showcase van 28 oktober was natuurlijk de aankondiging van een gloednieuwe Story of Seasons. Wat is er verteld en wat kunnen we verwachten?


Lang geleden hebben je opa en zijn vrienden het pittoreske dorpje Olive Town opgericht. Het is altijd je droom geweest om daar te leven. Nu heb je besloten om de boerderij van je vader over te nemen. Je laat je oude leven en de stad achter je voor een nieuwe start in Olive Town. Maar tot je verbazig… tref je een enorm, overwoekerd bos aan. Bouw je boerderij op vanaf de grond in het nieuwste avontuur van Story of Seasons.” verteld Nintendo ons in de Nintendo Direct Partner Showcase.

Bekijk de supertoffe trailer hier:

Hak bomen om zodat je plek hebt om gewassen te telen. In het bos is genoeg te beleven voordat je je boerderij uberhaupt kunt startten, want je ontdekt allerlei soorten flora en fauna in het bos die wel eens heel goed van pas zouden kunnen komen. Het is zelf mogelijk dat je vervallen huisjes tegenkomt. Uiteindelijk komt het er op neer dat je groente en fruit kweekt en wilde dieren temt (die er ook nog eens enorm schattig uitzien). Hoe groter je boerderij wordt hoe meer er te ontdekken en te zien is, ga bijvoorbeeld graven, vissen of naar voedsel zoeken. Zorg voor vele dieren, waaronder koeien, schapen en zelfs alpaca’s en bouw een enorme boerderij vol gewassen en schuren. Je kunt naar hartelust farmen, want de indeling van je land kun je geheel naar eigen wens indelen en decoren.

Dit is slechts het gedeelte waarbij je zelf aan de slag bent voor je eigen boerderij, maar er zijn natuurlijk ook andere mensen die wonen in het dorp. Maak vooral kennis met ze, onderhoud relaties en wie weet luidden er op een gegeven moment wel “wedding bells”. Er is genoeg te doen en te beleven, want er schijnen maar liefst 200 evenementen in het dorp plaats te vinden.

Het is nog even wachten tot de release, want Story of Seasons: Pioneers of Olive Town verschijnt pas op 26 maart 2021. De must-play van 2021!

©2021 Marvelous Inc. Licensed to and published by Marvelous Europe Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.