Super Mario Bros. bestaat 35 jaar dit jaar. En om dit prachtige jubileum te vieren brengt Nintendo een aantal exclusieve producten uit dat alleen te verkrijgen is in de My Nintendo Store. Heb je een Nintendo-account? Mooi, want dan kan jij een van deze unieke items bemachtigen!

Het is alweer 35 jaar geleden dat de originele Super Mario Bros. game in Japan werd uitgebracht. En deze mijlpaal moet uiteraard gevierd worden. Om dit te vieren zijn er nu diverse producten met Super Mario Bros. 35th Anniversary-thema beschikbaar in de My Nintendo Store. Deze items kan je momenteel pre-orderen.

Welke items kun je verwachten? Leuke kledingcollectie met diverse speelse prints van Mario en zijn vrienden. Het zijn niet alleen maar T-shirts, maar ook een longsleeve T-shirt en een hoodie. Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in kindermaten vanaf 3-4 jaar en volwassen maten tot 2XL. De hele familie kan zich kleden in speciale Mario-kleding. Daarnaast vindt je ook unieke accessoires zoals bekers, thermoflessen en draagtassen. Elk met een andere opdruk.

Hieronder een kleine greep uit de 35th Anniversary collectie:

Kat-Mario Mok – Bron: Nintendo.nl/MyNintendoStore

Draagtas Fire-Mario – Bron: Nintendo.nl/MyNintendoStore

T-shirt Mario & Luigi – Bron: Nintendo.nl/MyNintendoStore

Daarnaast zijn er ook knuffels uit de Nintendo Tokyo-store. Deze Exclusive Collection is ook beschikbaar om te pre-orderen. De knuffels zijn tussen de 20 en 22 cm hoog en er zijn vijf varianten: Kat-Mario, Propeller-Mario, Pinguïn-Mario, Tanooki-Mario en Schoen-Mario. Prachtige verzamelobjecten voor iedereen!

Heb je een My Nintendo-account? Bekijk en pre-order hier de Super Mario Bros. 35th Anniversary producten.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.