Lijkt het je ook zo gaaf om een Witcher te zijn en op monsters te jagen? Houd dan deze mobiele game in de gaten. Spokko heeft namelijk, in samenwerking met CD Projekt RED, The Witcher: Monster Slayer aangekondigd. Het is een free-to-play, augmented reality en locatiegebaseerde RPG voor iOS- en Android-apparaten, en speelt zich af in het universum van The Witcher.

The Witcher: Monster Slayer wordt ontwikkeld en uitgegeven door Spokko, dat deel uit maakt van de CD Projekt RED-familie, en speelt zich af voor de gebeurtenissen van de The Witcher-games en -serie. In de Pokémon-GO-achtige game dwalen monsters vrij door onze wereld en als speler stap jij in de laarzen van een Witcher. Monster Slayer daagt spelers uit om een elitemonsterjager te worden, door gebruik te maken van de augmenten reality features die onze wereld transformeert in de duistere fantasiewereld van The Witcher.

The Witcher: Monster Slayer laat spelers de wereld om hen heen ontdekken, waarbij ze sporen van monsters kunnen volgen en uiteindelijk het gevecht aan kunnen gaan. Je zult moeten nadenken als een Witcher en je moeten voorbereiden op de moeilijkere gevechten door middel van het maken van potions, olies, bommen en monsterlokaas. Je krijgt ook de mogelijkheid om je personage te upgraden. Uiteraard zul je ook gebruik kunnen maken van Witchersigns, tijdens de first-person-AR-gevechten. Net zoals in de The Witcher-games, verzamel je trofeeën van de door jou verslagen monsters.

Naast het verslaan van monsters, bevat de game ook verhaalgedreven quests, die geïnspireerd zijn door de The Witcher-games. Daarnaast zal de mobiele game worden voorzien van console-achtige visuals.

Wanneer The Witcher: Monster Slayer precies uitkomt, is nog niet bekend. Wel staat de release dit jaar nog gepland. Via de website van The Witcher: Monster Slayer kun je je alvast inschrijven, om als eerste nieuwtjes te ontvangen over de game.

Bekijk hier de trailer voor The Witcher: Monster Slayer:

Meer lezen over de achtergrond van The Witcher, de boeken en de games? Lees dan ons artikel The Witcher: een introductie voor nieuwe fans.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.