Farming is hot! De boerderij-games schieten als knollen uit de grond (of zijn te koop bij Daisy Mae)! We kunnen ons dit jaar nog verheugen op een nieuwe boerderij-game en wel in de vorm van Harvest Moon: One World! Veel is er nog niet bekend, maar alles wat we wel weten vertellen we je hier.

Verwacht een gloednieuwe manier om de wereld van Harvest Moon te ontdekken in Harvest Moon: One World. Je staat aan de start van je boeren-avontuur en je kunt je verheugen op een wereld vol nieuwe en bekende gezichten, unieke dorpen en avontuurlijke uitdagingen. Vergeet in de tussentijd niet om je steeds groter wordende boerderij te blijven beheren. De nieuwste telg in de Harvest Moon-serie wordt voorzien van geheel nieuwe engine en graphics zoals we anno 2020 van een game mogen verwachten.

Harvest Moon One World

Ben jij compleet nieuw in de wereld van Harvest Moon? Of reken jij jezelf tot de echte doorgewinterde fans? Het maakt allemaal niet uit want One World bevat een compleet nieuwe manier waarop je de geliefde game kunt ervaren. In het achterhoofd wordt natuurlijk wel het lieve, traditionele en gezinsvriendelijke karakter gehouden waar de franchise om bekend staat.

Een wereld zonder tomaten, aardbeien of sla kunnen wij ons niet voorstellen. Toch is dat in One World precies de situatie waar jij je als speler in bevindt. Enkel een oud boek toont hoe de wereld ooit was. Je doet een mysterieuze ontdekking en wat volgt is een avontuur dat zich niet alleen in je eigen dorp afspeelt, maar zich uitstrekt over de hele wereld. Van de prachtige stranden van Halo-Halo tot de besneeuwde bergen van Salmiakki, er is letterlijk een hele wereld om te verkennen.

De komende maanden worden er meer nieuwtjes rondom de gloednieuwe game verwacht, blijf dus zeker deze website in de gaten houden. Harvest Moon: One World  wordt in het najaar van 2020 verwacht en zal exclusief verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.

© Natsume Inc.,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.