Ga naar YouTube en zoek Animal Crossing: New Horizons en je krijgt geweldige town tours te zien van andere spelers. Dorpen waarvan je denkt: “Wauw! Dat wil ik ook!”. Maar wist je dat zo’n Animal Crossing-eiland ook geweldig staat op een wc-rol? Hm, whut? Ja, je leest het goed. Op een lege, kartonnen wc-rol.

Animal Crossing: New Horizons is een vermakelijke simulatiegame op de Nintendo Switch, die zowel bij jongeren als bij volwassen behoorlijk in de smaak valt. Je nodigt nieuwe eilandbewoners uit om bij je op het eiland te wonen, je vist hier en daar om geld te verdienen en knutselt erop los. Lekker tijdloos en prima game tijdens deze coronacrisis. Maar waar de game bovenal mee pronkt, is dat je zelf je eiland kan bouwen. Rivieren verplaatsten of neerleggen, in diverse hoogtes bouwen en onbeperkt items plaatsen om het eiland levendiger te maken. Hekje hier, boompje daar. En klaar! Geloof me, spelers zijn er uren zoet mee. En als je op YouTube kijkt, dan wordt je direct jaloers op de prachtige creaties van anderen.

Maar één ding is uniek. Een Animal Crossing: New Horizons-eiland kan er zelfs op een simpele, kartonnen wc-rol geweldig uitzien. Hoe dan? YouTuber ClayClaim heeft een eiland gebouwd door middel van klei. Bekijk het filmpje hieronder.

Hoe geweldig is dit?! Maar ook echt alles in detail. De rook uit huizen, fruitbomen, de reddingsboeien hangend aan de kade. Hij benadrukt ook het water met behulp van vloeibaar, doorzichtig klei zodat het water heel echt lijkt. Ik vraag me alleen af hoe je dit neer moet zetten? Hebben jullie enig idee?

Deze populaire YouTuber (met meer dan 2 miljoen abonnees) maakt van boetseerklei geweldige werken. Van games, zoals Fortnite, Minecraft en Star Wars maakt hij onder andere creaties van. Hij heeft ook van eentje van Baby Yoda uit de populaire Disney+ serie The Mandalorian.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.