Hoe meer Sims-pakketten je hebt, des te meer keuze je hebt uit items om je Sims mooi mee te maken of het huis mee in te richten. Maar welk item zie je vaak terug in onze huizen of op onze Sims?

Als je het hebt over items, dan kan dit van alles zijn. Bijvoorbeeld een bed die je altijd neerzet of lampen die je ophangt, kleding die jouw Sim altijd draagt.

Patricia: Heb je even? Mijn Sims probeer ik zoveel mogelijk van outfit te laten wisselen, anders zien ze er allemaal hetzelfde uit. Dus mijn favoriete items zijn voornamelijk voorwerpen om mijn Sims huizen mee in te richten.


Zoals je op de screenshots kan zien zijn er verschillende die ik graag gebruik. Linksboven: De bank en schilderijtjes zie je vaak in mijn huizen terug komen. Vaak ook in dezelfde kleurstellingen als je hier ziet. Rechtsboven: De schilderijen aan de muur (er zijn vier verschillende, in ook weer vier verschillende samenstellingen van kleuren). Maar ook de lamp (is het een giraffe?) op het nachtkastje vind ik apart en leuk, die probeer ik ook vaak wel weer terug te laten komen in mijn huizen. Linksonder: De vaasjes met bloemen vind ik ook leuk om te gebruiken en zet ik vaak op het aanrecht in de keuken neer. Rechtsonder: In mijn tuinen plaats ik vaak deze banken en tafel. Ook de boom in de pot komt vaak terug en de lantaarn die naast de bank staat. Maar de groene heg is ook vaak wel terug te vinden hoor.

Alena: Patricia heeft zo’n mooie collage gemaakt, dus ik dacht dan moet ik ook maar even aan de slag! Ik heb mijn laatste huis erbij gepakt, omdat ik daar wel wat extra mijn best op heb gedaan met behulp van wat tips en tricks op YouTube.

Er zijn verschillende voorwerpen die ik regelmatig gebruik en die zijn wat verwerkt in de bovenstaande kamers. Wat ik vooral leuk vindt om neer te zetten is groen en kleine details. Linksboven: Sowieso sinds de gratis toevoeging mag The Child van The Mandalorian niet ontbreken en ook staat er vaal wel een muziekinstrument. Ik hou van muziek en heb zelf vroeger wat op een keyboard gepingeld, maar nog steeds spijt dat ik niet wat meer moeite heb gedaan. Ook die paars/gouden vaas zet ik vaak neer en ik hou wel van wat patroontjes in een knusse kamer. Rechtsboven: een super grote keuken hou ik van! Liefst wel strak, leefkeuken, veel groen en wat leuke details van een poster, sausjes, thee en natuurlijk voer voor het poezenbeest. Linksonder: Ook hier weer wat snuisterijtjes en wat groen en een mooi bad kan wat mij betreft niet missen als er de ruimte voor is. Rechtsonder: een meidenkamer met wat roze, paars en blauw en ik ben altijd fan van die lotuskaars in verschillende kleuren. Normaal ben ik niet zo van roze, maar in dit geval paste het wel mooi bij de rest. Het lijkt overigens alsof de bank richting de muur kijkt, maar het zijn hele hoge ramen waardoor je lekker naar buiten kunt kijken!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.