Is het de uitdaging aangaan van diverse challenges? Het bouwen van huizen? Bekende sterren in De Sims 4 namaken? Of gewoon pure ontspanning? Wat vinden wij nu het fijnste aan het spelen van De Sims 4? Tevens de laatste vraag van onze 30 dagen Sims 4 challenge! Wij hebben met veel plezier onze Sims-beleving met jullie gedeeld. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Patricia: Al 20 jaar speel ik De Sims, wat weet mij dan al die tijd te boeien? Het beheren van onschuldige virtuele leventjes is toch ook wel een dingetje. Kijken hoe ver je kan komen in een carrière, de uitdagingen zijn ook wel fijn om te doen. De leuke en afwisselende dingen die je kan doen met je Sims vind ik ook leuk, het ontdekken van wat wat ze allemaal kunnen leren. Het  bouwen van huizen vind ik ook leuk om te doen. Zo kan ik mijn creativiteit erin kwijt en kan er uren in steken om iets moois te bouwen.


Daarnaast is dit een spel dat makkelijk op pauze kan, wat ik ook zeker een pluspunt vind als mijn kinderen in de buurt zijn. Door de wisselende uitbreidingen die uitkomen blijven het spel ook boeiend maken. Om wel eerlijk te blijven speel ik De Sims al 20 jaar, maar wel met enige pauzes ertussen door, toch blijf ik terugkomen. Het is gewoon leuk!

Alena: Het fijnste aan het spelen van The Sims is dat het je soms even kan meenemen in een ander leven. Ik hoef zeker niet aan mijn eigen leven te ontsnappen, maar ik kan me goed voorstellen dat het voor sommige mensen even een alternatief biedt. Ik vind het wel heerlijk dat je jezelf kwaliteiten en vaardigheden toe kunt eigenen die je in real life niet bezit. Ik vind het ook wel leuk om Sims te maken die totaal niet op mezelf lijken en dan vooral ook volhouden in wat ik bedacht had. Het niet hebben van een gezin gaat bijvoorbeeld nogal tegen mijn gevoel in, dus ik moet mezelf er altijd van weerhouden om dat niet alsnog te doen. Ik ben blij met alle vernieuwingen die de game heeft gebracht door de jaren heen en hoe het zich ontwikkeld heeft. Ik merk dat ik het steeds leuker ga vinden om meer tijd in het bouwen van huizen te steken en dan ook wat meer op detais te letten. Dat deed ik eerder ook wel, maar dan was ik ook altijd gefocust op het kunnen spelen en was ik vrij snel klaar met bouwen. Ik blijf het elke keer weer spelen, ik heb het zelden van mijn computer verwijderd, dus dat is wel een teken dat het een van mijn favoriete games is.

Wat vinden jullie zo fijn aan het spelen van De Sims?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.