Het blijft zo leuk om al die verhalen te lezen over hoe de liefde is ontstaan via het spelen van een game. Zo ook weer bij dit koppel, Tanja & Koen uit België, die elkaar dus hebben leren kennen in de game Runescape, al spelen ze dat allang niet meer ze zijn nog wel samen.

Maak kennis met Tanja, 51 jaar en haar Koen van 56 jaar. Tanja is Nederlandse maar is naar Burcht, Antwerpen verhuisd en woont sinds juli 2008 samen. Helaas is ze voor 100% afgekeurd, Koen maakt/ontwerp chips voor snel internet! Hoewel hij niet zo van de hobby’s is, heeft Tanja er een aantal voor twee, waaronder lezen, diamond painting, puzzelen en bij goed weer eropuit op haar booster.

Helaas heeft dit koppel samen geen kinderen. Ze hebben een 4-jarig traject van ICSI gehad waarbij ze wel driemaal zwanger werden maar dit helaas resulteerde in een miskraam. Wel heeft Tanja uit een eerdere relatie twee zonen Maarten van 24 en Joris van 19.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
We kwamen elkaar tegen tijdens het mijnen (spullen verzamelen) in Runescape, de volgende dag kwamen we elkaar weer tegen en hebben we elkaar toegevoegd als vriendjes.

Wat deed de vonk overslaan?
Dat weet ik eigenlijk niet meer, het voelde meer als dat ik mijn soulmate gevonden had en we zijn gewoon dichter naar elkaar gegroeid.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Dit was in 2006 in de game Runescape en in februari 2007 hebben we elkaar in het echt ontmoet, dit klikte enorm en we besloten om in 2008 samen te gaan wonen. En tot op de dag vandaag zijn we nog altijd gelukkig samen.

Spelen jullie nu nog games samen?
Wij spelen op Pokemon GO na, geen games meer samen, ook spelen we allang geen Runescape meer.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?

Nou nee niet echt, hij is absoluut geen console gamer en verder gamet hij niet meer op PC/laptop en ik test games via mijn zonen uit, als ik die echt super leuk vind dan koop ik die game voor mezelf.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Goh een bos rozen ben ik altijd wel heel blij mee.

Foto: eigendom Tanja

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.