Bij de Maffia denk je misschien niet snel aan de liefde, maar toch heeft de game Omerta Priscilla en Patrick bij elkaar gebracht. Naast de liefde voor elkaar delen ze de liefde voor hun kinderen en games! We hebben te maken met een heuse gamers familie.

Maak kennis met Priscilla, 34 jaar en haar Patrick, 37 jaar. Ze zijn al 12 jaar samen, waarvan ze er inmiddels 6 getrouwd. Ze wonen samen met hun kinderen Sophie van bijna 10 jaar (13 feb) en Aubrey van 5 jaar in Enschede. Priscilla werkt als verzorgende-ig en Patrick is Operator.
Naast het gamen heeft Priscilla nog wel andere hobby’s als Yoga, haken en de kinderen natuurlijk, volgens Priscilla doet Patrick niets anders dan gamen (knipoog).

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Wij hebben elkaar leren kennen via Omerta (online Maffia game). Ik heb geen idee of dit nu nog bestaat, hahaha, maar wat een mooie tijd was dat.

Wat deed de vonk overslaan?
Hij zat in de maffiafamilie van mijn zus en zij hadden war. Ik was mijn zus aan het helpen en dus op mIRC in hun kanaal. Daar ontmoette ik hem. We kwamen aan de praat en stuurde wat foto’s dat is wat voor mij de vonk deed overslaan. De volgende dag gingen we op MSN (oud chat programma), jaja we zijn oud hahaha, en kon je elkaar via de webcam zien. Dat was zijn vonk. Sinds die dag belden wij iedere dag wel 3 uur, wat een fikse telefoon rekening opleverde, want belminuten had je nog niet en je betaalde per minuut. En de echte vonk was daar toen wij elkaar op 28 april 2008 in het echt ontmoette. Nooit meer weggegaan.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Via MSN maakten we de afspraak samen Koninginnedag te vieren. Dus ik reisde vanuit Delft naar Enschede af en zou daar overnachten. Hij haalde mij op van de trein en we zijn even de stad in geweest. Veel te druk dus thuis de film Chronicals of Narnia gekeken tenminste poging tot, maar wat een saaie film is dat. Onze eerste kus heeft ook plaats gevonden die avond. En de heer die hij is, sliep ik die nacht in zijn heerlijke boxspring en lag hij op een matrasje op de grond. De volgende ochtend viel het afscheid best zwaar moet ik zeggen.. Maar mijn werk en alle andere dingen wachten weer in Delft.

Spelen jullie nu nog games samen?
We spelen samen Lord of the Rings Online (LOTRO), al sinds de dag dat het uitkwam bijna 12 jaar geleden en Guild Wars 2. Hij speelt ook op PlayStation 4 en ik speel met onze oudste dochter nog De Sims 4.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Hij wil Dragonball Z hebben, deze kwam in januari uit. Ik niet, ik ben een gewoonte dier en blijf bij Lord of the Rings Online, hihi.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Voor Valentijn zou ik graag een avondje alleen met mijn man willen. Ons netwerk is klein en sinds de kids zijn wij niet meer samen weggeweest.

Wil je nog iets kwijt?
Hij is mijn soulmate en beste vriend. Zo fijn als je iemand vindt met dezelfde interesses.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.