Dé game waar Nintendo-liefhebbers ongetwijfeld het meest naar uitkijken in 2020 (hoewel het nog vrij stil is voor Nintendo-begrippen) is natuurlijk: een nieuwe Animal Crossing. Nu het harde werkleven weer is begonnen weten ze ons toch op te fleuren met een gloednieuwe trailer.

Nog iets meer dan 2 maanden wachten en dan is het eindelijk zover: de release van Animal Crossing: New Horizons op 20 maart 2020. Binnen het team van Female-Gamers wordt er ook al tijden – lees circa 1,5 jaar) reikhalzend naar de game uitgekeken en Alena schreef er in 2018 al een preview over (klik). Dat lees je inderdaad goed: 2018, want oorspronkelijk zou deze nieuwste Animal Crossing release in 2019 al het licht zien, maar Nintendo was nog niet tevreden over het resultaat en stelde de release uit naar 2020.

Om het wachten enigszins draaglijker te maken verschijnen er zo nu en dan teasers en trailers naar buiten. In de nieuwste trailer – ook al duurt hij slechts 30 seconden – vraagt Tom Nook om aandacht, omdat… hij het “Eilandleven-pakket presenteert. Nieuwe rijkdommen, een nieuw bestaan en oneindig veel mogelijkheden. Ten slotte krijgen we het nieuwe artwork van de fysieke box te zien. Heel spectaculair is het allemaal niet, maar menig hart van Animal Crossing-liefhebber zal van vreugde een sprongetje maken door het zien van die enorm lieflijke inwoners.

De trailer opnieuw bekijken is hier mogelijk:

Het was natuurlijk al iets té lang stil geweest rondom Animal Crossing, maar de verwachting is dat tijdens een Nintendo Direct die over niet al te lange tijd verschijnt (volgens de geruchten) we nog veel meer informatie moeten en mogen verwachten.

Nog meerdere nachtjes slapen en we hebben weer een game binnen die ongetwijfeld hoog gaat eindigen in de eindjaarslijstjes van 2020. Wij kunnen in ieder geval al niet meer wachten tot 20 maart 2020. Animal Crossing: New Horizons verschijnt overigens exclusief voor de Nintendo Switch.

© 2019 Nintendo. Animal Crossing and Nintendo Switch are trademarks of Nintendo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.