Nog even volhouden, want we zijn er bijna! Op dag 29 van de challenge moet je een keuze maken of je liever agent Jenny of zuster Joy uit de Pokémon serie wilt worden. Weet jij het?

Twee verschillende functies en allebei lijken ze me super leuk. Maar ik heb mijn keuze snel gemaakt: Nurse Joy.

Ik vind het super interessant om alles te weten van Pokémon en hoe je ze beter kan maken. Er komen verschillende Pokémon naar het Pokémon Center toe en ieder heeft een speciale behandeling nodig. Helaas kunnen ook nare dingen gebeuren, waardoor je Pokémon moet opereren of moet laten gaan. Deze dingen gebeuren helaas maar ik moet gewoon accepteren. Er is altijd wel iets wat je niet leuk vind. Ik denk dat dit zeer afwisselend en dat elke dag sowieso anders is. 

Wat is jouw keuze? Officer Jenny of Nurse Joy?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.