Cerulean city, Motostoke, Lumiose city. Dorpen en steden die bestaan in de Pokémon World. Plekken waar jijzelf wel ziet zitten om hier te gaan wonen. Dag 18 van de 30 Days Pokémon challenge: In welke dorp of stad in de Pokémon World zou jij willen wonen?

De ene is heel kleurrijk, de ander industrieel, in het noorden koud en in het zuiden lopen de bewoners over het strand. De Pokémon wereld kent vele dorpen en steden waar je jaloers op kan worden. Zo erg zelfs dat je graag daar wilt wonen. Vandaag laat ik aan jou mijn favoriete plek zien waar ik graag zou willen wonen.

Ballonleo – Bron afbeelding: Serebii.net

Ballonleo is een dorp midden in Glimwood Tangle in de Galar regio (Pokémon Sword en Shield). Toen ik hier in dit elfjesachtige dorp binnenliep wilde ik niet meer weg. Kleine, schattige Pokémon leven tussen de fantasierijke huizen en gloeiende paddestoelen. Het is magisch, sereen en vertrouwelijk. Geef mij maar een sleutel in dit prachtige dorp en ik ben tevreden. 

In welke dorp of stad in de Pokémon World zou jij willen wonen?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.