Studio’s Buka Entertainment en Ravenscourt bundelen hun krachten samen en hebben aangekondigd dat de turn-based RPG Ash of Gods: Redemption op 31 januari 2020 uitgebracht zal worden. De game zal beschikbaar worden gesteld voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Ash of Gods: Redemption zal zowel digitaal, als fysiek uitkomen op deze platformen.

Ash of Gods: Redemption is een turn-based RPG, waarbij het verhaallijn constant evolueert. De risico’s die je neemt in de game, zullen daadwerkelijk de gameplay beïnvloeden. De nadruk zal worden hiermee worden gelegd op het verhalende aspect van de game. Er zullen keuzes moeten worden gemaakt in de interactieve dialogen en het is aan jou de keus welk pad je bewandelt op deze reistocht. Het verhaal van Ash of Gods: Redemption is gebaseerd op de complexiteit en dubbelzinnigheid van morele keuzes. Dit kan zelfs beteken dat elk personage dat je tegenkomt kan overlijden. Het is aan jou wie blijft leven; jouw team heeft namelijk beperkte hulpmiddelen tot zijn beschikking. Tijdelijke voordelen kunnen een personage het leven kosten, terwijl een tactische opoffering het doorlopen van een volgende episode makkelijker kan maken. Er zullen zeven verschillende eindes, zonder Game Over-scherm, te behalen zijn in de game. Geen enkele playthrough is hierdoor hetzelfde.

Naast een singleplayer-mode is de game ook te spelen in een uitgebreide online PVP-mode.

Ash of Gods: Redemption biedt een mix van prachtige art, meeslepende muziek en tactische gevechten, dat zich allemaal in een aangrijpend verhaal afspeelt. De gevechtsanimaties zijn gemaakt met behulp van rotoscopie-technologie; hierbij worden live-acteurs gefilmd en daarna digitaal overgetrokken voor levensechte 2D-animaties. De soundtrack zal worden voorzien door Adam Scorupa en Krzysztof Wierzynkiewicz. Zij hebben eerder gewerkt voor grote titels als The Witcher, Painkiller, Call of Juarez, Eve Online en Iron Harvest.

Op 31 januari 2020 zal de game uitkomen voor PC, PlayStation 4, Xbox en Nintendo Switch.
Bekijk hier de aankondigingstrailer:

© BUKA ENTERTAINMENT / RAVENSCOURT

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.