De PC’s en laptop’s van tegenwoordig bevatten niet veel USB-poorten meer. Een computermuis en toetsenbord vergen al 2 USB-poorten, dus als je pech hebt heb je geen vrije poorten meer over. Gelukkig biedt deze USB-boom een uitkomst voor deze situaties. Namens het team mag ik deze gadget van Ditverzinjeniet.nl uittesten.

Wat moet je doen als je te weinig USB aansluitingen hebt in je PC of laptop? Deze handige USB-poorten boom van Ditverzinjeniet biedt jou deze multifunctionele tool aan. Wanneer je deze ontvangt zit dit in een onaantrekkelijke doos. Gewoon verpakt in een simpele witte doos die je zo bij het oud papier kan recyclen. Weinig over te zeggen. Bij het openmaken zie ik algauw dat deze gadget verpakt zit in plastic als bescherming. Wel jammer dat dit niet verpakt zit in bubbeltjes plastic, omdat het om een delicaat product gaat. Het kan snel kapot gaan wanneer je iets zwaars erop zet of per ongelijk op gaat staan. Naast het product zit er een kleine handleiding bij hoe je alles aan moet sluiten en wat je wel of niet moet doen.

Deze vorm van de USB-poorten tool is wel leuk. Het moet een boom voorstellen. Een wit/grijs standaard dat dient als boomstam waar vier poorten uit groeien. En elk poort heeft een andere kleur. Groen, rood, blauw en roze. Basic kleurtjes. De kabel is op zich lang genoeg; 50 cm om en nabij. Voor op een bureau is dat prima. Langer moet je hem niet hebben. Mocht dit toch toch te lang zijn dan kan je hem inkorten door de kabel op te rollen en met ijzerdraadje vast zetten. Time for testing!

Ik plugde de gadget in een willekeurige USB-poort van mijn laptop en na een paar seconden had mijn laptop deze gevonden en geïnstalleerd. Fijn, dat werkte in één keer. Dus ik sloot één voor één mijn apparaten in de boom. Ik had trouwens nog niet eens in de gaten toen ik mijn computermuis en telefoon aansloot, dat de USB-poorten van de boom begonnen rood te verlichten. Ik vond dat wel verrassend.

Maar zoals gezegd: mijn apparaten werkten zoals gebruikelijk. Geen strubbelingen Of haperingen in dat iets wat ie niet kan vinden. Nee, gewoon in één keer. En zo kon ik fijn verder werken.

Conclusie:
USB-poorten is een handig en multifunctioneel item en geschikt voor iedereen, die te veel USB aansluitingen heeft maar nergens kwijt in de PC of laptop. Sluit je telefoon, computermuis, camera enzovoorts maar aan, want alles werkt tegelijk.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.