Alle apparaten moeten allemaal zo plat mogelijk, maar eigenlijk is dat lang niet altijd zo handig. En dan kun je er natuurlijk wel een mooie hoes bij kopen, maar het blijft een uitdaging om lekker een film te kijken op zo’n apparaat. Zeker als je met zijn tweeën wil kijken. Ditverzinjeniet komt met een oplossing: het iBed van Kikkerland.

Ik heb zelf inmiddels de perfecte manier gevonden om met laptop in bedden, banken en hangmatten te werken, maar ik kan me voorstellen dat je met een iPad toch wat meer hulp nodig hebt. De Kikkerland iBed tablethouder is wel echt voor tablets. Hij is vrij klein, waardoor een laptop er eigenlijk juist moeilijk van te gebruiken wordt dan makkelijker. Een tablet past prima in de gleuf.

Draadloos toetsenbord

Wil je er echter ook op werken, dan zal je wel een klein toetsenbordje moeten hebben. Ik heb zowel een kleine Apple-variant als een draadloos toetsenbord van Logitech, en je ziet het aan de foto’s al: die van Apple past echt net, en die van Logitech die valt er dik overheen. Dus ja, heel handig hiervoor is het ook niet. Wil je gewoon lekker je iPad erin zetten en er een koffietje bij gebruiken, dan zou ik je aanraden toch even een bijzettafel te gebruiken (of een nachtkastje).

Het is namelijk ten eerste onhandig omdat je koffiekopje tussen jouw ogen en je scherm staat, en het tafeltje is zo klein dat de kans op ongelukken enorm groot is. Juist omdat er een geultje inzit voor je iPad, gaat daar ook makkelijk een laag koffie in staan. Dus ja, het tafelgedeelte van deze iBed tablethouder zou ik zelf niet veel gebruiken, maar vooral om je tablet in het gleufje te zetten om lekker samen een filmpje te kijken op bed, ja, daarvoor is deze gadget prima.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.