Deze week kregen we van Ditverzinjeniet een heel vette gadget binnen, namelijk een Star Wars neonlamp. Die is aan mij als Star Wars-fangirl wel besteed, helemaal omdat hij ditmaal niet van de good guys is, maar van de wat zwartgallige Darth Vader. Hoe bevalt deze lamp?

Ik ga direct met de deur in huis vallen, deze lamp is een teleurstelling. Dat heeft meerdere redenen. Ten eerste is het natuurlijk niet een heel dure neonlamp, waardoor de details wat summier zijn. Het is vooral een kunststof plaatje van Darth Vader met daaromheen zijn silhouet in rood neon. Op zich wel cool, alleen schijnt dat neon half zijn gezicht aan in het donker, en dat is dan toch jammer. Dan heb ik het liever of helemaal, of helemaal niet.

Maar dat neon-effect is natuurlijk wel heel cool, zeker omdat het rood is valt het lekker op in je kamer en het geeft ook wel een zwoele sfeer, hoewel het natuurlijk niet heel veel licht geeft (al is dat misschien juist wat hem zo zwoel maakt). Het opmerkelijke aan deze lamp, die je zelf zo op het bolle pootje hebt gezet, is dat het eigenlijk een Engels ding is, waardoor je er een opzetstukje bij krijgt zodat hij toch nog in het Nederlandse stopcontact past. Het voelt allemaal niet heel erg stevig, ook omdat het pontonnetje vrij licht is, waardoor de lamp snel omvalt.

Het licht is zwoel en ik hou van Star Wars, maar ik ben enorm teleurgesteld door de kwaliteit van deze Neon Sign. Niet alleen voelt alles een beetje houtje-touwtje aan, dat is hij ook. Na slechts drie keer aan te zijn geweest, doet hij het al niet meer. Als ik de aan-knop omswitch, dan geeft hij eeen milliseconde nog rood licht, maar dat was het. Hij is niet gevallen, alleen verplaatst, maar blijkbaar was dat toch teveel voor het neonlicht. En dat was ook niet tof voor mij, want ik had al zo’n idee dat deze geen lang leven beschoren was. Erg jammer, want het zou zo’n goed cadeau zijn voor een Warsie als ik.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.