The Pokémon Company International heeft onlangs verteld dat er een gloednieuw Pokémon-spel voor de smartphones is aangekondigd: Pokémon Rumble Rush. Een nieuw spel in de serie Pokémon Rumble. Het spel is nu te downloaden voor Android- en iOS-bezitters.

In Pokémon Rumble Rush kruip je in de huid van een avonturier, die nieuwe eilanden en verschillende Pokémon op elk eiland gaat ontdekken. Tijdens jouw ontdekkingstocht moet je hordes van vijandelijke Pokémon verslaan. Door op het scherm te tikken komt jouw gekozen Pokémon-partner aanrennen en de hordes aanvallen. Tijdens elke battle bestaat er een kans dat één of meer Pokémon vriendschap met jou sluit, waarna je deze weer kan gebruiken in toekomstige gevechten. Elk eiland kent Super Boss-gevechten. Wanneer je deze verslaat ontvang je items die je kan gebruiken op jouw Pokémon.

                                           

Tijdens het spelen van deze game kan je verschillende soorten Pokémon tegenkomen. Hoe meer spelers de wereld verkennen en aan speciale evenementen meedoen, hoe meer Pokémon je kan ontdekken. Dus let goed op, want wellicht vind je legendarische en mythische Pokémon. Daarnaast kan je als speler tijdens het bekijken van een eilandkaart soms een heteluchtballon voorbij zien komen. Door op een heteluchtballon te tikken kan je het niveau spelen dat door andere avonturiers al ontdekt is. Dit betekent dat spelers Pokémon kunnen zien en ontmoeten die ze nog niet eerder hebben gezien.

Smartphones-bezitters die fan zijn van Pokémon kunnen binnenkort hun hart ophalen met Pokémon Rumble Rush. Dit beat-up-spel zal gratis te downloaden zijn via Google Play voor zowel Android- als de iOS-versie. Benieuwd naar de game? Bekijk hieronder de eerste 15 minuten gameplay.

Voor meer informatie over Pokémon Rumble Rush lees je op de officiële Pokémon-website.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.