Onlangs heeft het team achter Crash Team Racing Nitro-Fueled meer informatie gegeven over de game die eind juni 2019 verkrijgbaar is. Wat precies? De titel zegt het al: je kan onder anderen jouw kart customizen.

Over een maandje is het zover! Whoop, whoop! Ik kan niet wachten, totdat ik de game kan spelen. En de nieuwe trailer bracht veel nieuwe extra’s mee.
Net als in Mario Kart 8 Deluxe kan je in Crash Team Racing Nitro-Fueled ook jouw kart personaliseren.

  • Kart modellen
  • Gekleurde verflagen
  • Stickers
  • Autowielen

Niet alleen kart’s zijn te customizen. Ook de racers hebben diverse skins die je, net als de kart-onderdelen, kan vrijspelen in de game. Hoe? Heel simpel. Deze toffe stuff kan je vrijspelen door adventure mode te spelen of Whumpa coins in regulaire races te verzamelen en deze te spenderen in de store. Hierbij kan ik eindelijk bevestigen dat de adventure mode terugkomt in de remake! Super!

In de trailer is ook te zien dat er nieuwe personages zijn toegevoegd aan de game, die eerder speelbaar waren in de opvolger van Crash Team Racing namelijk Crash Nitro Kart. Met andere woorden: alle personages van deze twee games zijn speelbaar in de remake. Dit komt op een totaal van 25 personages. Ook bevat de game geremasterde tracks, karts, battle arena’s en battle modes uit Crash Nitro Kart.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokรฉmon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.