Als een ware Pokémon-fan was jij natuurlijk al op van de hoogte dat er een nieuwe Pokémon-game uitkomt eind 2019 voor de Nintendo Switch. En omdat te vieren laat ik de gaafste, coolste en wellicht meest schattigste Pokémon merchandise zien die jij moet hebben. Ben je benieuwd? Check het hier!

Bijzonder alweer toch dat Pokémon voor het eerst in 1996 (Japan) verscheen. Eerst als game en een jaar later in animeseries. Wist je trouwens dat Pokémon in Japan Pocket Monsters heet en in plaats van Red en Blue in Europa en Amerika in Japan Red en Green uitkwam? Leuk feitje toch? De franchise bestaat al meer dan 20 jaar maar is nog steeds ongekend populair onder jongeren en volwassen. Wie is er nou niet opgegroeid met Pokémon? Ook al is dat in games, kaartspel of de serie. En binnenkort kunnen we de live-action film zien van Detective Pikachu op het witte doek.  Daarom vandaag een merchandise artikel dat volgende in het teken staat van Pokémon. Gotta catch ’em all, Pokémon!

1. Eevee PU Tote Bag
2. Mimikyu pluche
3. Jigglypuff pet

1. Pikachu pluche
2. Pokémon Fleece deken
3. Flareon keychain

1. What’s Your Type? Mok
2. Chansey Cushion pluche
3. Poké Ball spaarpot

1. Chikorita pluche
2. Pikachu Cushion
3. Magikarp portemonnee

Mocht je ze toevallig op zoek zijn, op de website van Nedgame kan je nog meer gave Pokémon stuff vinden. Deze items waren op het moment dat ik dit artikel schreef voorradig.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.