Nintendo Labo brengt een nieuw pakket uit voor de Nintendo Switch, waarbij spelers een nieuwe dimensie van gamen kunnen ervaren.  Nintendo Labo: VR-pakket. Dit pakket combineert de innovatieve fysieke en digitale beleving met simpele VR-technologie en maakt op die manier een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk voor kinderen en gezinnen.

Het is het vierde pakket in de Nintendo Labo-serie. Met Nintendo Labo kunnen spelers kartonnen creaties maken, diverse games spelen en ontdekken hoe de technologie van de Nintendo Switch dit allemaal mogelijk maakt. Deze creaties noemen we Toy-Con’s. Niet te verwarren met de Joy-Con controller. Het Nintendo Labo: VR-pakket bevat zes nieuwe Toy-Con-creaties die je kan maken, waaronder de VR-bril. Deze bril wordt in combinatie met de andere creaties gebruikt, waardoor spelers van alle leeftijden worden aangespoord om bewegingen en gebaren te maken om te communiceren met de gamewereld.

 

Het leukste is dat het Nintendo Labo: VR-pakket door meerdere spelers te gebruiken is, waardoor iedereen in de kamer mee kan doen. Spelers hoeven alleen maar de Nintendo Switch-scherm in de Toy-Con-VR-bril te plaatsen en deze bril op te zetten om allerlei games te kunnen spelen.

Het pakket zal verkrijgbaar zijn in twee uitvoeringen:

  • Nintendo Labo: VR-pakket: het complete VR-pakket bevat de software en materialen om alle zes de Toy-Con-creaties te kunnen bouwen.
  • Nintendo Labo: VR-pakket – Starterset + knaller: deze set bevat de software en alle materialen om de Toy-Con VR-bril en Toy-Con knaller te kunnen bouwen, alsook de schermhoes en veiligheidskap.

Net zoals bij de vorige pakketten kunnen spelers die in het bezit zijn de starterset een van de onderstaande optionele sets kopen om hun pakket uit te breiden:

  • Nintendo Labo: VR-pakket – Uitbreidingspakket 1: set 1 bevat de Toy-Con olifant en het Toy-Con fototoestel.
  • Nintendo Labo: VR-pakket – Uitbreidingspakket 2: set 2 bevat het Toy-Con windpedaal en de Toy-Con vogel.

Het Nintendo Labo: VR-pakket is vanaf 12 april verkrijgbaar net als de twee optionele uitbreidingspakketten. Voor meer informatie over de Nintendo Labo: VR-pakket ga je naar de website van Nintendo Labo.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.