Zoals je in mijn beschrijving kan lezen, hou ik van lezen en gamen. Nu is dat toch wel vaak iets waar mensen iets over te zeggen hebben, aangezien het allebei activiteiten zijn die je lekker thuis kan doen en die mensen soms niet heel spannend vinden, ook al kunnen boeken en games wel heel erg spannend zijn. Nu zeg ik wel vaak dat door het lezen en gamen ik meerdere levens lijdt. Als mensen door mijn huis lopen met een game kamer en een veel te volle boekenkast vertel ik hun altijd die spreuk. Nu leek mij het leuk om hem ook ergens op te hangen, zodat iedereen het meteen kan zien!

Het leek mij wel leuk om meteen te doen alsof het een eeuwenoud gezegde is, zoals een hardloper is een doodloper en oost, west, thuis best etc. Deze spreuken vind je natuurlijk op delfts blauwe tegeltjes. Ik ben dus op zoek gegaan naar een mogelijkheid om je eigen tekst op een tegeltje te printen, zodat ik hem prominent in de WC op kan hangen, want dat is een ruimte die de visite sowieso altijd bezoekt. Ik kwam uit op de website tegeltjes.com, die precies kan wat ik zocht. Nu hebben ze nogal wat verschillende printjes en kan je echt helemaal zelf bepalen of je heel veel sierlijkheden en tierelantijntjes wil of gewoon strakke lijnen. Ook het lettertype kun je zelf bepalen en zo kun je het dus ook zo persoonlijk maken als je zelf wil. Delfts blauw is trouwens ook absoluut geen verplichting er zijn erg veel opties, ook voor de moderne huishoudens van tegenwoordig.

Je kunt dus zelf je tegen ontwerpen en laten maken met je eigen opdruk en het is verrassend simpel, je kunt kiezen om er een foto op te plaatsen, een logo of gewoon tekst. Als je voor tegeltje maken gekozen hebt, kun je tussen de verschillende basis ontwerpen kiezen en als je er op klikt zie je wat de levertijd is, wat over het algemeen betekend dat het binnen 24 uur thuisbezorgd is, ideaal toch? Na het selecteren van je ontwerp kun je extra opties kiezen, zoals een standaard een lijst, inpakservice etc. Ik heb voor een hangertje gekozen aangezien ik hem op wil hangen. Daarnaast kun je kiezen voor bedrukken of meebakken, hier moet je even nadenken hoe je het wil gebruiken. Zou je de tegen betegelen ipv op hangen dan moet je het mee laten bakken. Mijn eindresultaat:


Bron: Tegeltjes.com

Een tegeltje is een erg origineel idee om iemand cadeau te geven of te krijgen, omdat je het persoonlijk kan maken en je kunt de stijl ook helemaal bepalen dus het kan zo strak, modern en kleurrijk als je wil. Daarnaast is het ook een leuk prijsje, je hebt namelijk al een gepersonaliseerd tegeltje voor onder de €10! Zeker met de mogelijkheid om er een foto op te laten drukken kan het ook een leuk babycadeau zijn met de naam en geboortedatum erbij. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ik heb in ieder geval een manier gevonden om bezoekers met een knipoog duidelijk te maken dat gamen absoluut niet saai is.

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.