Heb jij er ook altijd van gedroomd om je eigen boerderij te beginnen? Wanneer ik realistisch denk zie ik dit nooit daadwerkelijk gebeuren, dus nemen we maar genoegen met een virtuele versie. Farmer’s Dynasty lijkt daarvoor uitermate geschikt om de ultieme boerderijbeleving te ervaren.

Dit jaar heb ik mij voorgenomen om weer eens een fijne boerderij-game te spelen. Mijn oog is gevallen op Farmer’s Dynasty; eentje van een hoger niveau na ongegeneerd uren Farm Frenzy te hebben gespeeld of Harvest Moon of één van de vele andere boerderij-achtige games.

Er wordt ons een unieke en compleet nieuwe boerderijsimulatie- ervaring beloofd door het samenbrengen van elementen uit een levenssimulaties, RPG’s, managementsimulaties en dat alles met de elementen van een klassieke boerderij sim.

Al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de trailer hier:

Wat mij meteen opvalt is dat het geheel zo enorm realistisch overkomt. De graphics lijken nét echt! Verder doet de trailer mij denken aan de Sims, maar dan op een boerderij.

Er is ook hier, net als op een echte boerderij, genoeg te doen: van reparaties tot aan het verzorgen van dieren, verbouwen van gewassen, ploegen, je bedrijf succesvol maken en noem het maar op. Tussen alle bedrijvigheid door moet je ook nog aan je sociale contacten denken en tijd vrijmaken voor je hobby’s, waaronder vissen natuurlijk. Net zoals in het echte leven moet je hard werken om je onderneming uit te laten groeien tot een succes, dus alle keuzes die je maakt betekenen iets voor de toekomst. Bouw dat familiebedrijf dus opnieuw op, wordt een echte boer en sticht een echte boerenfamilie in deze door Bigben en Toplitz Productions ontwikkelde boerderij-sim!

Wat ik mij wel af vraag, is er ook ruimte voor een beginnende boerin in Farmer’s Dynasty…?
Ik kijk hoe dan ook naar deze game uit. Hoe denk jij over deze boerderij-sim? Laat het ons zeker weten!

Je kunt je avontuur nu al beginnen op Steam (€29,99), maar op 15 maart 2019 ook volgt een fysieke release voor de Nintendo Switch, Playstation 4 en XBOX One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.