Volgende maand is het zover! De Heroes Dutch Comic Con op zaterdag 23 en zondag 24 maart in Jaarbeurs in Utrecht. Langzamerhand maakt de organisatie bekend welke sterren en bekende tekenaars aanwezig zullen zijn op dit populaire evenement. En zo is er laatst aangekondigd dat de Harry Potter-acteur Tom Felton aanwezig zal zijn. YES!

Maar ja, de lijst is uiteraard nog niet compleet. Gedurende weken zal de organisatie van de Heroes Dutch Comic Con nog meer bekendheden toevoegen waar je met hem of haar op de foto kan en een handtekening kan krijgen. Hier alvast een overzicht:

Actrice Jennifer Morrison is een veelzijdig persoon. Ze is naast actrice ook model en filmproducent. Jennifer is vooral bekend van haar rollen als Emma Swan in de serie Once Upon a Time en als Dr. Allison Cameron in House M.D. Jennifer Morrison zal op beide dagen aanwezig zijn en meedoen aan Q&A sessies.

Photobooth: 55 euro
Handtekening: 45 euro

 

De carrière van actrice Shannen Doherty begon al heel vroeg. Ze speelde al op 11-jarige leeftijd als Jenny Wilder in de serie Little House on the Prairie. Na diverse films en series werd ze in 1998 gecast voor de hit-serie Charmed als heks Prue Halliwel. Voor deze rol leverde haar meerdere nominaties op voor ‘beste actrice op televisie’.  Shannen Doherty zal op beide dagen aanwezig zijn om met haar fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Photobooth: 50 euro
Handtekening: 35 euro

 

Wie kent hem niet? Tom Felton speelde de rol van Draco Malfoy in de immens populaire Harry Potter-films. Ondanks dat hij een onuitstaanbaar figuur speelde, werd hij zeer geliefd en snel uitgeroepen als publiekslieveling onder de Harry Potter-fans. Daarnaast speelde hij diverse rollen als Dr. Alchemy in de DC Comics-serie The Flash en de film Rise of the Planet of the Apes.  Tom Felton zal ook op beide dagen van het evenement aanwezig zijn.

Photobooth: 70 euro
Handtekening: 70 euro

Daarnaast zal ook actrice Katherine McNamara aanwezig zijn op de Heroes Dutch Comic Con. Al op jonge leeftijd speelde ze in diverse theatershows, films en tv-series. Maar we kennen haar voornamelijk uit The Maze Runner-reeks en DC Comics serie Arrow.

Photobooth: 40 euro
Handtekening: 35 euro

 

Naast deze geweldige acteurs zijn bekende tekenaars aanwezig zoals Daniel Acuña (o.a. bekend van Marvel Comics en DC Comics) en Phil Noto (bekend van o.a. Disney en Star Wars). Maar we hebben nog een paar weken te gaan, dus ik ben heel benieuwd welke andere bekendheden aan de lijst zullen worden toegevoegd.

Tickets voor Photoboots zijn online te bestellen op de website van Heroes Dutch Comic Con. Handtekeningen zijn alleen tijdens het evenement te koop en dienen ter plekke worden afgerekend. Toegangstickets zijn hier verkrijgbaar.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.