Er zijn beroemdheden die hun voorliefde voor games niet onder stoelen of banken schuiven. Vin Diesel speelt bijvoorbeeld Dungeons & Dragons, Snoop Doggie Dog kan zo nu en dan wel een potje Call Of Duty waarderen en dan heb je ook: “Hello, Jack Black Here!”. Jack Black zijn doel is om de populairste You-Tube gamer ter wereld te zijn / worden.

Jack Black behoeve geen introductie natuurlijk, we kennen de beste man als acteur uit o.a. School Of Rock, Jumanji, King Kong, High Fidelity en uiteraard Kung Fu Panda. Hij kan een aardig staaltje zingen a la Tenacious D en hij is dus ook niet vies van een potje gamen. Binnen de game-wereld is de beste man geen onbekende, kennen we nog Brutal Legend? Jazeker die heuse Heavy Metal- game die in 2009 werd uitgebracht voor de Playstation 3? Hoofdpersoon Eddie Riggs werd ingesproken en was tevens geïnspireerd door Jack Black himself.

Onder de noemer Jablinksi Games gaat Jack (al dan niet) humoristisch commentaar geven op games.
Nog geen week na lancering heeft het kanaal al meer dan 1 miljoen abonnees en is het filmpje al meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Op het gaming-kanaal gaat Jack zogenaamde ‘Let’s Play’-games behandelen en tijdens het gamen kunnen we het nodige commentaar verwachten over games, voedsel en het leven. In ieder geval is de heer Black al heel optimistisch en pakt het groots aan en wil groter dan Ninja en PewDieDie worden, welke respectievelijk 20 en 78 miljoen volgers hebben.

De al ietwat humoristische introductie-video kun je hier zien:

Lang hoeven we niet te wachten op materiaal: iedere vrijdag komt Jack Black met een nieuwe video op de proppen op zijn kanaal. We zijn reuze- benieuwd!

We zijn op dit moment nog zoekende naar een beroemde dame die een voorliefde voor gamen heeft. Heeft Kim Kardashian een geheime of openbare passie? Laat het ons weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.