Het sinterklaasfeest begint weer! We gaan met zijn alle massaal cadeaus kopen voor vrienden, familie en niet te vergeten voor jezelf. Maar ja, wat geven we dit jaar? Ben je inspiratieloos? Gelukkig heb ik hier de leukste en grappigste merchandisecadeaus tot een bedrag van 10 euro.

Leuke schoencadeaus voor een maximaal bedrag van 10 euro. Klinkt goed, toch? Naast dat ze leuk zijn voor in de schoen, kan je deze cadeaus ook gebruiken voor een sinterklaasspel of straks bij kerst. Want stiekem vind je de cadeaus die jij gekocht hebt heel leuk en wil je kosten wat het kost terug zien te winnen. Ga je dat lukken?


* Super Mario Squish Dee Lish Series,
* Poké Ball 3D Keychain,
* Nintendo Controller Notebook


* Kingdom Hearts Pluche: Goofy,
* Super Mario Pixel Craft,
* Lara Croft The Gold Edition Box

* Minecraft Pickaxe keychain,
* Legend of Zelda: Breath of the Wild Mok,
* Sonic the Hedgehog – Tails keychain,
* Pac-Man Ghost muismat

* Overwatch 5 Piece Magnet Set,
* Nintendo Coin snoepjes,
* Pokémon TCG Sun & Moon Forbidden Lights Booster Pack

Zo zie je het: je kan alle kanten op dit jaar! Van snoepjes tot booster packs en van kleine magneten tot knuffels. Vaak zijn kleine dingen het leukste om te krijgen, want zoiets verwacht je haast niet. Vooral als het mooi ingepakt is. Je raad het nooit! Dus weet jij al wat je voor Sinterklaas of eventueel kerst ga kopen?

Mocht je ze toevallig op zoek zijn, op de website van Nedgame kan je nog meer gave cadeaus tot 10 euro vinden. Deze items waren op het moment dat ik dit artikel schreef voorradig.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.