Wie heeft er niet met Barbie gespeeld? Momenteel zit ik er weer midden in door mijn lieve dochter die met haar Barbies en mijn oude Barbies speelt. Wat ik zelf altijd zo leuk vond, om ze te voorzien van een nieuwe look en zeker een nieuwe outfit. Nu hebben ze bij Mattel outfits voor Barbie mét een Super Mario Bros Thema!

Naast het Super Mario thema zijn er ook outfits van de Super Hero Girls te vinden (Batgirl, Supergirl, Wonder Woman, Harley Quinn), Hello Kitty en de Minions. Helaas is een deel van de collectie, waaronder de gehele outfits vooralsnog niet in Nederland te koop. Hoewel je je natuurlijk altijd kunt wenden tot verschillende online webshops die naar Nederland verzenden.

Naast de volledige outfits zijn er ook diverse tops voor Barbie die je wel in Nederland kunt kopen. Ook hiervoor moet je dan online kijken en is het niet mogelijk om aan te geven welke je nu graag wilt hebben. Er zal willekeurig eentje naar je toegezonden worden. Erg flauw, maar zeker waard om eens te gaan proberen wanneer je er 10 besteld je ook 10 verschillende krijgt.

De Super Mario Bros. tops zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je een grijs Yoshi topje, een roze Peach top, een basic wit T-shirt met Mario himself erop en een jasje in jeans look met een grotere applicatie van diverse personages achterop. Helaas heb ik alleen het roze Peach topje en het jeans jasje nog maar kunnen spotten in Nederlandse webshops, die ik graag met je dele natuurlijk!

Bij de webshop van Top1Toys.nl kan je een tweetal tops van de Super Mario Bros. collectie vinden. In elk geval de roze Peach top en het jasje met veel verschillende personages. Daarnaast verkopen ze hier ook een T-shirtje met de Minions erop en een shirtje met Hello Kitty. Ook kan je hier de tops bestellen van de Super Hero Girls die verkrijgbaar is in zes verschillende soorten.

Alle tops zijn beschikbaar voor de prijs van €3,99 per stuk!


Via Intertoys.nl kan je meerdere Hello Kitty tops bestellen. Er zijn hier vijf verschillende te vinden, maar ook de top die hierboven is beschreven.

Ze zijn €3,99 per stuk en zoals al aangegeven, je weet niet welke je gaat krijgen.

Natuurlijk is het heel jammer dat je niet alle tops en outfits in Nederland kunt kopen en de tops ook maar in een beperkte oplage te koop zijn.

Wel kan je even in de online Barbie shop een kijkje nemen naar de tops en de hele outfits die er ook nog eens van de troetelbeertjes te koop zijn.


Mocht je toch deze complete outfits nog willen bestellen kan je het ook proberen via eBay. De prijzen zijn wel een aantal keer over de kop gegaan, maar wellicht kan je nog ergens een leuke deal scoren. Anders moet je het toch via familie of vrienden proberen te bemachtigen.

Want ik weet niet hoe het met jullie zit, ik wil ze dolgraag hebben.. Het liefste allemaal.. Voor mijn dochter, natuurlijk!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.