Naast het bouwen van huizen, waar je diverse uitdagingen (challenges) aan kunt koppelen. Zijn er ook rondom de gameplay van De Sims 4 genoeg extra uitdagingen, de zogeheten Challenges die je kunt volgen. Ik heb een aantal gevonden die zeker het proberen waard zijn!

Voor vele is De Sims 4 niet alleen maar een spel waarbij je een Sim (met of zonder gezin) maakt en een huis betrekt of zelf bouwt. Er zijn diverse uitdagingen om het spel boeiend te houden, gewoon extra uitdagend en leuk. Deze challenges zijn er al sinds het begin dat De Sims uit is gekomen, alleen krijgt het nu steeds meer bekendheid. Elke week kan je hier op de website een challenge vinden die je kunt gebruiken om jouw spel nog boeiender te maken.

Vandaag start ik met de eerste, tevens een van de oudste challenges die er is;

De Legacy Challenge

Deze challenge is dus een van de oudste die er is. Je start met een Sim die daarna minimaal 10 generaties verder gaat. Hij is ook best simpel en met de volgende regels makkelijk te volbrengen:

* Maak een Sim naar keuze, man vrouw, alien een vampier, als het maar een jong volwassene is.
* Verhuis jouw Sim naar de grootste kavel (50×50) die leeg is, of anders maak je deze leeg.
* Je ‘moet’ een aantal spullen kopen en in de inventaris van jouw Sim plaatsen. Je mag ‘maar’ 1800 Simoleons overhouden. Dit is het startkapitaal van jouw Sim en jouw Legacy!
* Jouw Sim, de eerste in rij, is de ‘founder’ en moet een huis bouwen en zorgen voor wat geld (rijkdom) en beginnen met de tweede generatie.
* Je speelt in elk geval door tot je maar liefst 10 generaties hebt volbracht.

Deze challenge heb ik gevonden via simslegacychallenge.com en op de website kan je ook meer informatie over deze vinden. Ook zijn er nog veel meer regeltjes die je eventueel kunt toepassen. Al moet ik zeggen dat ik een legacy starten en dit 10 generaties volhouden al een uitdaging op zich vind.

Heb jij hem al eens geprobeerd?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.