Computerspelletjes spelen waar en wanneer je maar wilt: het is droom van elke gamer, toch? Met smartphones zoals de Sony Xperia XZ2 is deze droom uitgekomen. Want hiermee heb je jouw spelcomputer altijd bij de hand. De Sony Xperia XZ2 is er niet zo maar eentje; de smartphone belooft entertainment to the extreme.

Hierdoor word jij door de Sony Xperia XZ2 een nóg betere gamer
Gamen kan op elke smartphone. Wat maakt de Xperia XZ2 dan zo’n fijn apparaat om op te gamen? De telefoon houdt prettig vast, zodat je een spel goed kunt besturen. Daarnaast heeft hij een heel krachtige processor, waardoor je games niet haperen. Op het grote scherm is alles goed te zien en het stereogeluid is de kers op de taart. Het spelen van een spel is hierdoor extra intens.

Gebolde achterkant: zo stuur je net zo als Max Verstappen!
De achterkant van de Sony Xperia XZ2 is gebold. Dat zie je niet zo vaak bij smartphones, maar voor gamers is dit handig. Hierdoor ligt de telefoon namelijk extra lekker en stevig in de hand. Dit is vooral handig als je met de racegame Real Racing 3 in de voetsporen van Max Verstappen wil treden. Met dit spel stuur je de auto op het scherm door de telefoon naar links of rechts te kantelen. Dankzij de gebolde achterkant doe je dat je heel precies. Zo vlieg je niet in de grindbak en finish je vást op de hoogste trede van het podium!

Geen haperingen in het heetst van de strijd dankzij krachtigste processor
De Sony Xperia XZ2 heeft de ideale motor om te gamen op je smartphone. Hij heeft de Snapdragon 845-processor en dat is de krachtigste smartphoneprocessor van dit moment. De telefoon hapert daardoor geen moment tijdens het spelen van bijvoorbeeld Clash of Clans. Wel zo fijn, want dat is wel het laatste dat je wil als er net een clanwar begint.

Zie je tegenstanders nét iets eerder dankzij het heldere, grote scherm
Mede dankzij zijn grote scherm biedt de Sony-smartphone jou als gamer entertainment to the extreme. Het display is met 5,7 inch heel groot: ideaal als Fortnite straks ook voor Android beschikbaar is. Nog een voordeel? Het scherm is wat langer. Zo zie je de tegenstanders dus nét iets eerder. Op naar die killing spree!

Sound to the extreme dankzij fantastisch stereogeluid
Stereospeakers in je smartphone? Ook die kun je als gameliefhebber niet op je smartphone missen. De Sony Xperia XZ2 heeft superieure stereogeluid: de finishing touch voor jouw entertainment to the extreme smartphone! Met het volume maximaal en de Hi-Res Audio-kwaliteit van de smartphonespeakers hoor je tijdens het gamen precies wat er om je heen gebeurt. Zowel de hoogste tonen en als de diepste bass-geluiden komen namelijk optimaal door. Extra spannend als je met Into the Dead 2 op zombies jaagt. Komen ze van voor, achter, links of rechts? Gewoon op je gehoor afgaan!

Onmisbare gadgets voor gamen op je smartphone
Als jij wil gamen op je smartphone zit je dus goed met de Sony Xperia XZ2. Met een paar accessoires voor de telefoon til je jouw game-ervaring naar een nóg hoger plan. Zo zorgt een externe batterij er voor dat je kunt gamen tot je erbij neervalt. Hiermee laad je jouw telefoon namelijk altijd en overal op. Geen paniek dus als je net op het punt staan dat lastige level in Badlands ein-de-lijk te halen!

Gamen in een andere dimensie
Wil je extra realistisch gamen? Duik dan in de wereld van Virtual Reality. Met mobiel gestuurde headsets als de Gear VR van Samsung en de Google Cardboard game je extra intens op je telefoon. Vooral de Cardboard is in combinatie met de Xperia XZ2 een aanrader. Sterker nog: een garantie op entertainment to the extreme! Met zo’n VR-bril zijn spacegames als Minos Starfighter VR nóg intenser.

Of je nou een geboren racer, soldaat, piloot of strateeg bent: met de Sony Xperia XZ2 laat jij zien wat je waard bent. Op naar die topscore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.