Wauw, vandaag 17 juli hebben we weer een mijlpaal gehaald, die van 11 jaar dat de website bestaat! Inmiddels heb ik het stokje van de dagelijkse taken overgedragen aan Amber, onze nieuwe hoofdredactrice. Amber draait al een aantal maanden mee met haar nieuwe takenpakket en vandaag maak ik het gewoon wereldkundig!

Het is sowieso een hele mijlpaal hoor die 11 jaar dat we bestaan! We hebben RUIM 16.000 artikelen en nieuwtjes geschreven voor de website. Dit is allemaal mede mogelijk gemaakt door de redactieleden van Female-Gamers, dank jullie wel toppers!! Onlangs zijn er weer wat frisse dames binnengehaald door Amber die druk bezig zijn met reviewen en artikelen schrijven.

Ik, Patricia, als eigenaar van de website ben er nog wel maar een stukje minder dan voorheen. Het combineren van de website beheren, het aansturen van het team, zelf nog wat schrijven en de combinatie met mijn lieve kinderen is gewoon niet altijd haalbaar. Dit kwam de kwaliteit niet ten goede en dus besloot ik een stapje terug te nemen. Zo kan ik als het mij lukt weer wat schrijven voor de website en help ik natuurlijk Amber waar ik kan.

Amber en ik kennen elkaar eigenlijk al heel lang. We hebben elkaar ooit eens leren kennen via Counter-Strike, zaten samen in een clan en woonden niet heel ver bij elkaar vandaan dus gingen we wel eens shoppen. In de loop van de jaren is het contact wat verwaterd en (uit)eindelijk melde Amber zich als redacteur bij Female-Gamers. Ik had haar gevraagd of ze meer voor de website wilde doen en dat wilde ze.. Zo is de taakverdeling van start gegaan en heb ik virtueel het stokje aan haar overgedragen.

Het blijft een mooie gedachte dat we al 11 jaar lang mogen schrijven over games met enthousiaste dames die dit ook leuk vinden (je kan altijd nog solliciteren)! We blijven nog wel even doorgaan, want er blijven telkens zoveel nieuwe leuke games uitkomen, evenementen verschijnen en nieuwtjes die we met jullie willen delen.

Dank je wel lieve lezers, dank je wel lief team!!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.