Firstlook Festival 2018 staat alweer in de agenda! Deze editie zal plaatsvinden op 6 en 7 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik was er bij vorig jaar met het 10 jarige jubileum en wil dit jaar ook zeker niet missen! Bij deze de reden waarom jij erbij moet zijn en waar jij rekening mee kan houden.
Je had het misschien al gezien!? Je kan je kaartje voor Firstlook Festival 2018 al scoren! Sommige vragen zich misschien af wat Firstlook Festival is.
Firstlook Festival is niet zomaar een game evenement, het is al 11 jaar het game evenement van de Benelux! Ben jij een echte game fanaat?! Dan kun je Firstlook echt niet missen! Wat heeft Firstlook jouw te bieden in die twee dagen? Een kijkje in de nieuwste games, eSports, lekker veel merchandise en ook verwachten wij bij Firstlook Cosplayers.

Zelf heb ik Firstlook vorig jaar voor het eerst ervaren en ik viel met mijn neus in de boter, want het was het 10 jarig jubileum van Firstlook! Wat ik tof vond was de gehele sfeer, het was echt een groot feest. Ik heb, moet ik bekennen bij het podium gestaan om goodies te vangen maar helaas helpt mijn lengte, (163cm) niet mee. Les van die dag, als je klein bent en ze gooien goodies van een podium af. Doe dan A. gewoon niet mee. B. Koop een lang iemand om of neem je vriendje mee zodat jij op zijn schouders kan zitten. Of optie C. neem een krukje mee.

Ik heb ook een algemene tip, wil jij voornamelijk naar Firstlook om de previews te spelen? Koop dan een earlybird ticket! Dan mag jij lekker vroeg naar binnen en kun jij zonder 30 min (of langer) te wachten, al lekker die games spelen waarvoor jij gekomen bent. Vorig jaar heb ik één preview kunnen spelen en een aantal leuke indie games. Waarvan ik van een, een review heb geschreven, namelijk: Rekt! Firstlook 2017 was het eerste grote game Festival waar ik naartoe ben geweest, ik keek mijn ogen uit. Mocht jij dit jaar voor het eerst gaan, bedenk dan goed waarvoor jij er naar toe gaat, wat jij wilt doen en zien. Focus je daarop en laat de andere dingen voor later.

Natuurlijk is Firstlook geschikt voor ALLE LEEFTIJDEN! Er zijn wel kramen bij die een leeftijdsgrens hebben, sommige games zijn niet voor alle leeftijden geschikt, de PEGI leeftijdswijzer wordt aangehouden. Voor competities kunnen er specifieke regels zijn. Er wordt ten alle tijden rekening gehouden met de regels, check de website voor meer info.

En de belangrijkste link deel ik hier met jullie, klik hier als jij jouw kaartje wilt bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.